Η Πηνελόπη Πλάκα για τον έρωτα, τον γάμο και τον Κώστα Αποστολάκη

By on March 15, 2015

Η Πηνελόπη Πλάκα για τον έρωτα, τον γάμο και τον Κώστα Αποστολάκη
«Παθιάζομαι, ενθουσιάζομαι αρχικά, αλλά το να ερωτευτώ είναι ένα πιο δύσκολο κομμάτι»
Μπορεί να είναι μόλις 23 χρονών όμως έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές.

Πρόσφατα απασχόλησε τα Μέσα για την σχέση της με τον Κώστα Αποστολάκη μιας και όλοι σχολίασαν την διαφορά ηλικίας τους.

Πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στον περιοδικό «ΕΓΩ» και μίλησε για… όλα.

Για τον χαρακτήρα της: «Είμαι πολύ κλειστός χαρακτήρας. Δεν ανοίγομαι εύκολα. Είμαι πέντε χρόνια στην Αθήνα και έχω μια κολλητή φίλη, η οποία μάλιστα είναι εκτός χώρου. Έχω παρέες γιατί είμαι κοινωνική, αλλά ως εκεί. Το να γίνει ένας άνθρωπος φίλος μου, να είναι μες στη ζωή μου και να ξέρει τι μου συμβαίνει είναι πολύ δύσκολο. Γι αυτό δεν την έχω πατήσει. Δεν επιτρέπω να μπουν εύκολα άνθρωποι στην ζωή μου, ώστε να καταφέρουν να με πληγώσουν»

plaka1

Για τον Κώστα Αποστολάκη με τον οποίο πρωταγωνιστούν στην ίδια παράσταση: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα αν και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Γενικά ωστόσο πιστεύω πως, όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, και μιλώ για το θέατρο, είναι πολύ κακό την ώρα της δουλειάς σου να σκέφτεσαι άλλα πράγματα εκτός από αυτή»

plaka2

Για τον λόγο που αποφεύγει να μιλήσει για την προσωπική της ζωή: «Δεν υπάρχει λόγος. Κινούμαι με τον τρόπο που με κάνει κάθε φορά να αισθάνομαι χαρούμενη. Δεν πιέζω τον εαυτό μου»

Για την παλαιότερη δήλωσή της ότι την γοητεύουν οι μεγαλύτεροι άντρες: «Όχι απόλυτα. Ήταν μια ατυχής δήλωση. Δεν ξέρεις ποτέ πως θα έρθουν τα πράγματα»

Για το αν ερωτεύεται εύκολα: «Δεν θα το έλεγα. Παθιάζομαι, ενθουσιάζομαι αρχικά, αλλά το να ερωτευτώ είναι ένα πιο δύσκολο κομμάτι»

Για την ψυχανάλυση: «Νομίζω πως γενικά είμαι υγιές άτομο. Είμαι στην ηλικία της χαράς και της ελπίδας. Σε αυτό το διάστημα είσαι γεμάτος φως. Είναι κακό να στρέφεσαι εναντίον του εαυτού σου, να στεναχωριέσαι και να θλίβεσαι. Φυσικά, ως άνθρωπος έχω τις ανασφάλειες και τους φόβους μου, αλλά ποτέ δεν μου λείπει το χαμόγελο. Αυτή θεωρώ πως είναι η γιατρειά.

Για τις σχέσεις της: «Έχω πληγωθεί, έχω απομονωθεί κλεισμένη στο σπίτι με σφραγισμένα παντζούρια στο απόλυτο σκοτάδι. Είναι ωραίο όμως να το περνάς αυτό. Έπειτα χαίρεσαι πάρα πολύ. Μαθαίνεις καλύτερα τον εαυτό σου και σίγουρα κερδίζεις πράγματα από όλους τους ανθρώπους που περνούν από την ζωή σου. Ευρύτερα όμως στη φιλοσοφία μου δεν είμαι drama queen»

Για τον γάμο: «Θα ήθελα να παντρευτώ και να κάνω παιδιά, αλλά πολύ αργότερα»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *