Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/03

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

*Θέλεις να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα της σημερινής ημέρας; Διάβασε και την
ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ ♈

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη σου ζητά να ενεργοποιηθείς άμεσα για να καλύψεις το «χαμένο έδαφος» σε μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεση που σε απασχολεί. Ωστόσο, ο δρόμος σου δε θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού θα υπάρξουν και διαφωνίες ή προστριβές με κάποια άτομα
που εμπλέκονται στις επιδιώξεις σου κι έχουν αντίθετα συμφέροντα.

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε θέλει πιο υποψιασμένο/η στα προσωπικά
σου, καθώς γίνονται ύποπτες μεθοδεύσεις, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις μάρτυρας δυσάρεστων καταστάσεων

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα βάζει τέλος στην αθωότητά σου, ίσως, μάλιστα, μάθεις ή
δεις και πράγματα που θα σε κάνουν να… φρίξεις! Πρόσεξε, επίσης, μήπως πέσεις θύμα μιας μυστικής παρακολούθησης ή ενός «καρφώματος», αλλά και την υγεία σου.

Παράλληλα, οι μετακινήσεις σου θα έχουν μια δόση ταλαιπωρίας, αν δε θέσεις έγκαιρα τις προτεραιότητές σου και πας «στα κουτουρού», ενώ δε θα λείψουν κι οι εντάσεις. Από την άλλη πλευρά, το τετράγωνο Ήλιου-Άρησε ωθεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, μαθαίνοντας πολλά χρήσιμα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη σε κάνει να μην είσαι ευχαριστημένος/η με τίποτα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τόσο τη συναισθηματική, όσο και την καταναλωτική σου συμπεριφορά, πολλαπλασιάζοντας τις αχρείαστες ή βιαστικές επιλογές σου.

Κι αν θες πραγματικά να μη σκορπίσεις τα χρήματά σου «στο πουθενά», τότε θα πρέπει να καλύψεις κυρίως πρακτικές ανάγκες του «σήμερα». Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ενδέχεται να «τελειώσει» μια φιλία, ύστερα από κάποιες δυσάρεστες ή «ύποπτες» καταστάσεις που θα προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν ποικίλες «τριβές» με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν κι ίσως τελικά προκύψουν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν, ύστερα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που θα δοθούν.

Από την άλλη πλευρά, μια συνεργασία «στο φτερό», μπορεί να έχει επωφελή αποτελέσματα. Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φαίνεται να κλείνει ένας κύκλος στην καριέρα σου, ανοίγοντας τον δρόμο σε μια αναγέννηση!

ΛΕΩΝ ♌

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες που δεν είναι απαραίτητα πρώτης γραμμής, αλλά πρέπει να γίνουν, προκειμένου να μπει μια τάξη στο χάος! Μπορεί, επίσης, να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωση στον χώρο της εργασίας σου, αλλά και κάποια έντονα συμπτώματα στην υγεία σου.

Δώσε, λοιπόν, την προσοχή που πρέπει σε ένα δερματικό πρόβλημα και απόφυγε τις ανθυγιεινές τροφές. Επιπλέον, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ίσως σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση ή εξέλιξη σε σχέση με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη είναι πιθανό να δημιουργήσει εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αλλά και να αναδείξει ένα ευαίσθητο ζήτημα ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Δεν παύει, ωστόσο, να τονίζει τη σεξουαλικότητά σου και να σε τροφοδοτεί με περισσή ενέργεια, που με την σειρά σου οφείλεις να τη στρέψεις σε μια δημιουργική κατεύθυνση, αφού μπορείς να πετύχεις πολλά, μέσα σε λίγο χρόνο. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου φέρνει κέρδη από ζημιές άλλων ή μια κληρονομιά, ενώ προωθεί ασφαλιστικά και φορολογικά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη σε θέλει σε εγρήγορση, ώστε να προλάβεις κάποιες ενοχλητικές εξελίξεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Ίσως πρόκειται για μια αναστάτωση που οφείλεται σε ζημιές και τις εργασίες για την αποκατάστασή τους, αλλά δεν αποκλείεται να προκύψουν διαφωνίες, που θα θέσουν σε κρίση τις σχέσεις με τους οικείους σου.

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ορίζει το τέλος ενός κύκλου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενδέχεται, μάλιστα, να συμβεί κάτι δυσάρεστο που θα σε «ρίξει» ψυχολογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σου αποκαλύψει ένα μυστικό ή κάτι κρυμμένο στη δουλειά σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σου αρέσει κιόλας! Επιπλέον, καλό είναι να κόψεις μια ανθυγιεινή συνήθεια. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Άρη αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι όμως εν… ειρήνη.

Από πλευράς σου πάντως, οφείλεις να αναπτύξεις περαιτέρω τα ενδιαφέροντά σου, θέτοντας σε εφαρμογή όλα αυτά που έμαθες το τελευταίο διάστημα και μένοντας σε απόσταση από εντάσεις στο περιβάλλον σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα επηρεάζει αρνητικά την διάθεσή σου, ωστόσο μην «τα βάψεις μαύρα» για κάτι που, έτσι κι αλλιώς, θα τελείωνε κάποια στιγμή. Πάντως, αν έχεις παιδιά, καλό είναι να τα έχεις από κοντά για να μην μπλέξουν με «παλιοπαρέες»!

Παράλληλα, με το τετράγωνο Ήλιου-Άρη δεν αποκλείεται να ξοδευτείς για πράγματα που στην πραγματικότητα δε χρειάζεσαι, στα πλαίσια μιας καταναλωτικής «μανίας». Από την άλλη πλευρά όμως, σε ωθεί να ρισκάρεις, προκειμένου να αποκομίσεις ένα ευδιάκριτο κέρδος, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη σε κάνει πιο επιθετικό/η και λιγότερο υπομονετικό/η με τους ανθρώπους, καλό είναι όμως να επικεντρωθείς σε πραγματικά δημιουργικές ασχολίες που σε γεμίζουν και μπορούν να απορροφήσουν το ενεργειακό σου πλεόνασμα, ώστε να μην αναλωθείς σε αψιμαχίες της καθημερινότητας, που είτε θα σε φθείρουν είτε θα σε αποπροσανατολίσουν.

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε κάνει αρκετά επιρρεπή σε πάθη και ζήλειες, ίσως όμως και να συμβάλλει σε δυσάρεστες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει μάρτυρα δυσάρεστων επεισοδίων ή παραλήπτη μιας άσχημης είδησης, επηρεάζοντας αρνητικά την ψυχολογία σου. Επιπλέον όμως, σε ωθεί σε κάποιες «αμαρτωλές» αναζητήσεις, είτε διά ζώσης είτε στο διαδίκτυο!

Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Άρη σου επισημαίνει ότι κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου, αντί να σε βοηθούν, μάλλον σε υπονομεύουν. Φρόντισε, λοιπόν, να λάβεις τα μέτρα σου, πριν σε προλάβουν οι εξελίξεις. Δεν αποκλείεται, επίσης, να δοκιμαστείς από μια ενόχληση στην υγεία σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά σου κι ίσως βρεθείς προ ενός δυσάρεστου τετελεσμένου. Επιπλέον, καλά θα κάνεις να μην εκθέτεις σε κοινή θέα τα χρήματα ή τα αποκτήματά σου και να μην αποκαλύπτεις πληροφορίες που σχετίζονται με αυτά, αφού εκτός από το κακό μάτι, υπάρχουν και «αρπακτικά», που θα επιχειρήσουν να σε «ξαλαφρώσουν».

Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Άρη μπορεί να προκαλέσει ανακατατάξεις στο φιλικό σου περιβάλλον και ο χρόνος θα δείξει ποιος/α αξίζει τελικά και ποιος/α όχι!

Πηγή: astrology.gr

Continue Reading
Advertisement