Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/02

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ ♈

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σου επισημαίνει ότι για να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις κάποια «υπόλοιπα» από το παρελθόν και κυρίως να είσαι εντάξει με τις τυπικές υποχρεώσεις σου, αφού για αυτές θα κριθείς. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμουςσε καλεί να «ξεσκάσεις» με ένα ταξίδι, ενώ σε κάνει πιο εξωστρεφή και κοινωνικό/η. Πέρα όμως από τις αβρότητες και τις συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων», καλό είναι να αναδείξεις και τα ουσιαστικά προσόντα σου, ώστε να κλέψεις εντελώς τις εντυπώσεις! 

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να επανεξετάσεις μια νομική υπόθεση, στοχεύοντας σε έναν συμβιβασμό ή να καλύψεις τα κενά σου σε έναν κύκλο σπουδών ή την τεχνική σου κατάρτιση. Στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου όμως, είναι πιθανό να αναβληθεί ένα σημαντικό ραντεβού ή να ταλαιπωρηθείς στις μετακινήσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους ανανεώνει την καταναλωτική σου διάθεση κι ίσως προβείς σε κάποιες αγορές που ήθελες από καιρό, καλό είναι όμως να αναζητήσεις και έσοδα, ώστε να μη διαταραχθεί ο ισολογισμός σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα προτερήματά σου και σου παρέχει κάποιες ευκολίες που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις και, ανεξάρτητα με το πόσο προσωρινό μπορεί να είναι αυτό, δεν έχεις παρά να το χαρείς! Επιπλέον, αν «κυκλοφορήσεις», αναμένεται να εισπράξεις πολλά θετικά, από σχόλια μέχρι προτάσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερωσε πιέζει να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες σχετικές με φορολογικά ή ασφαλιστικά ζητήματα, αλλά και να προβείς σε έναν εξορθολογισμό των δαπανών σου, αφού τα… κουκιά δε βγαίνουν! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω περιπλέκει κάπως τις συνεργασίες σου, ανακινώντας θέματα που θεωρούσες ότι έχουν λήξει, ωστόσο, αυτό το «πισωγύρισμα» θα σε βοηθήσει να τα διευθετήσεις αρτιότερα. Ίσως, μάλιστα, καταφύγεις σε μια παλιά, όσο και δοκιμασμένη επιλογή προσώπου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις μακριά από εντάσεις, δεν αποκλείεται, δε, να σου «κατέβουν» ιδέες και εμπνεύσεις. Επιπλέον, θα σου δοθεί η αφορμή για να βελτιώσεις πολλά σε σχέση με τη σωματική και ψυχική σου ευεξία. 

ΛΕΩΝ ♌

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να επανεξετάσεις κάποια θέματα που αφορούν στη δουλειά σου, δεν αποκλείεται, μάλιστα, αφορμή γι’ αυτό να είναι τεχνικά ζητήματα ή το ότι ένα πρόσωπο, που είχες επιλέξει για βοηθό, δε μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο κι ίσως σε αυτήν τη φάση είναι σκόπιμο να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς και να αφεθείς στη ροή των καταστάσεων, αφού πίσω από μια «πόρτα» που σου ανοίγεται πιθανόν να κρύβονται άλλες δέκα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Σελήνη στους Διδύμους πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις δοσοληψίες σου με «ισχυρά» πρόσωπα κι ίσως λάβεις μια «απτή» βοήθεια σε ένα θέμα που σε απασχολεί. Επιπλέον, είναι πιθανό να βραβευθείς ή να διακριθείς σε μια υπόθεσή σου, ενώ γενικότερα στον επαγγελματικό τομέα αναμένονται θετικές εξελίξεις. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να αφήσεις στην άκρη κάθε τι που δε συνδυάζεται με ένα πρακτικό όφελος, ενώ υπάρχει περίπτωση ένα χόμπι σου να γίνει και κύρια επαγγελματική απασχόλησή σου. 

 

ΖΥΓΟΣ ♎

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να σε ταλαιπωρήσει σε μια υπόθεση που αφορά στο σπίτι ή την οικογένειά σου, αφού κάποια πράγματα δεν έχουν γίνει με τον ορθό τρόπο και πρέπει να διορθωθούν. Επιπλέον, ίσως προκύψουν νέα στοιχεία σε ένα περιουσιακό θέμα. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους «σπέρνει» στο διάβα σου συμπαθητικά ή ενδιαφέροντα πρόσωπα, που σε κάνουν να ξεχνάς τις όποιες δυσκολίες σου, ενώ ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις. Ακόμα, πιθανόν να λάβεις μια είδηση που θα σε αναζωογονήσει. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί μεν να μπλοκάρει κάποιες θεωρητικά «σίγουρες» λύσεις, από την άλλη όμως θα αναδείξει εναλλακτικές, που θα αποδειχθούν πολύ καλύτερες. Επιπλέον, σε καλεί να «ξεσκονίσεις» τεχνικές γνώσεις ή δεξιότητες που απέκτησες στο παρελθόν, αφού θα σου χρειαστούν άμεσα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους απελευθερώνει τις επιθυμίες σου, με συνέπεια να κάνεις κάποιες αγορές που θα «ανεβάσουν» ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σου, ωστόσο, δε θα λείψουν και οι αχρείαστες δαπάνες.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η Σελήνη στους Διδύμους «ανακατώνει την τράπουλα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τακτική, προκειμένου να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Μάλιστα, μια «ευκαιριακή» συμφωνία ή συνεργασία μπορεί πραγματικά να «σου λύσει τα χέρια». Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να επιλύσεις ένα οικονομικό ζήτημα που «τραβάει» σε μάκρος και πιθανόν να εξαναγκαστείς να κάνεις υποχωρήσεις, ώστε να αποτρέψεις δυσάρεστους περιορισμούς και αποκλεισμούς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε δικαιώνει κι είναι πιθανό να διαπιστώσεις ότι η προνοητικότητά σου όχι μόνον σε «έσωσε», αλλά σου δίνει σήμερα το δικαίωμα να ελπίζεις και να διεκδικείς περισσότερα. Επιπλέον, καλείσαι να αναλάβεις διοικητικό ρόλο, ώστε να πάνε όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις, είτε στη δουλειά σου είτε στην καθημερινότητά σου, φρόντισε, ωστόσο, να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, αφού η υγεία σου είναι ασταθής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω εντείνει τις μυστικές διαβουλεύσεις σου για κάτι που πρόκειται να γίνει στο εγγύς μέλλον και «απαιτεί» μια -όσο το δυνατό- καλύτερη προετοιμασία και άριστη γνώση του παρασκηνίου. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο να περιορίσεις κάθε ανθυγιεινή συνήθειά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους δείχνει πρόθυμη να σου προσφέρει πολλές όμορφες στιγμές κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και σίγουρα σε «συμφέρει» να βγεις έξω, αφού αναμένεται να υπάρξουν αρκετά ευχάριστα συναπαντήματα! 

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η Σελήνη στους Διδύμους δημιουργεί νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, με την προσαρμογή σου σε αυτά να δείχνει αναπόφευκτη! Μπορείς, ωστόσο, να αναλάβεις και από μόνος/η σου πρωτοβουλίες για να κάνεις πιο «αεράτο» τον χώρο σου ή να προμηθευτείς κάποια οικιακά «αξεσουάρ».

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε παραπέμπει σε «δοκιμασμένες» φιλίες και συλλογικές δράσεις, αφού είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείς από άτομα που αποδείχτηκαν ανάξια των προσδοκιών ή της εμπιστοσύνης σου. 

astrology.gr

Continue Reading
Advertisement