«Ήμουν ένας επίδοξος εραστής για τουρίστριες»

By on August 30, 2014
giannias

Για τις επιτυχίες στις γυναίκες μίλησε ο Γιώργος Γιαννιάς Για το φλερτ με τις τουρίστριες και τις επιτυχίες στις γυναίκες μιλά ο Γιώργος Γιαννιάς στο «Εγώ weekly».

«Μεγάλωσα στη Ρόδο. Έζησα από νωρίς το λεγόμενο “greek καμάκι”. Από τα δεκατρία μου, μέχρι τα δεκαέξι μισό. Ύστερα ήρθα στην Αθήνα για να ασχοληθώ με το τραγούδι.

Μέχρι τότε ήμουν ένας… επίδοξος εραστής για τις τουρίστριες», εξομολογείται ο τραγουδιστής και συμπληρώνει «Όχι στον βαθμό του ό,τι έκανε ο Στάθης Ψάλτης στα 80’sστις ταινίες του Γιάννη Δαλιανίδη. Εγώ έκανα “εκμοντερνισμένο” καμάκι. Και ο Ψάλτης τότε ωραίο καμάκι έκανε. Μου άρεσε να παίζω με “Αγγλία”. Είναι “φευγάτες” λένε οι Αγγλίδες. Είναι έτοιμες για όλα! Εμείς αλλιώς μεγαλώσαμε. Και αυτό μου λείπει.

Στενοχωριέμαι για τα νέα παιδιά που μπορεί να είναι πιο εξοικειωμένα από εμάς με την τεχνολογία και το ίντερνετ και το μυαλό τους πολύ πιο ευέλικτο όσον αφορά τη γνώση και την επιστήμη, αλλά παλιότερα τα πράγματα γύρω μας ήταν περισσότερο αληθινά και αγνά». Όσο για το αν μπορεί να γίνει πραγματικός κυνηγός ένας δεκατριάχρονος ο τραγουδιστής λέει: «Φυσικά. Αν ξέρει ποια θα είναι τα θηράματά του και μέχρι που μπορεί να κυνηγήσει… Η αγνότητα είναι ανάλογη της ηλικίας.

Το φλερτ τότε είχε άλλη ουσία. Αλληλογραφούσες όλο το χειμώνα με την κοπέλα και την περίμενες να έρθει το καλοκαίρι να τη συναντήσεις και να κάνετε βόλτες στην παραλία χεράκι χεράκι», σημειώνει και καταλήγει: «Στην αντροπαρέα καυχιόμασταν μεταξύ μας για το ποιος θα έχει τις περισσότερες επιτυχίες στις γυναίκες. Έπειτα από κάθε ραντεβού ακολουθούσε κουτσομπολιό! Τύχαινε στην κοπέλα να αρέσουν και τέσσερα αγόρια από το χωριό. Εν τω μεταξύ μας “έπαιζε”. Άλλωστε, ως γνωστό, οι γυναίκες είναι πιο έξυπνες από τους άντρες. Ο πιο έξυπνος άντρας έχει τη νοημοσύνη της πιο χαζής γυναίκας».

πηγη: newsbeast.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *