Είναι αυτή η πιο ψωνισμένη Ελληνίδα χρήστρια του Facebook;

By on February 2, 2017

Είναι αυτή η πιο ψωνισμένη Ελληνίδα χρήστρια του Facebook;

Δεν ξέρω το όνομά της κι ούτε ρώτησα να το μάθω. Έχει τρομερή πλάκα όμως η απαίτησή της, επειδή είναι υποτίθεται δημοφιλής, οι φεϊσμπουκικοί της φίλοι να παινεύουν τα λογοτεχνικά της πονήματα – αλλιώς να κινδυνεύουν με διαγραφή.    Έστειλε inbox μήνυμα στον Δημήτρη Αλικάκο, κι αυτός το δημοσίευσε, χωρίς τα στοιχεία της φυσικά, σχολιάζοντας μερικά πράγματα…

«Μήνυμα απλό και σαφές», σχολιάζει ο Αλικάκος, ερμηνεύοντας το μήνυμα ως “άκου να δεις ασήμαντε, εγώ είμαι διάσημη (φτάνουν μέχρι 1700 likes οι αναρτήσεις μου), αλλά ποτέ δεν μπήκες στον κόπο να αναγνωρίσεις την προσφορά μου στην ποίηση. Γι’ αυτό άντε γεια! -περιμένουν χιλιάδες θαυμαστές από πίσω”   Προσθέτει ο ίδιος: «Αν τώρα θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά, νομίζω πως στο μέλλον κάποια διδακτορικά θα γίνονται πάνω στο ρόλο του μέσου (Facebook) στην ανθρώπινη ψυχοσύνθεση.

Έχει πάρει, και θα πάρει, πολύ κόσμο στο λαιμό του. Έχεις που ‘χεις το ψώνιο ότι είσαι κάτι μεταξύ Αχμάτοβα και Δημουλά, έρχονται και τα likes και σε αποτελειώνουν…»   Το πιο αστείο είναι πως το μήνυμα συνόδευε την λογοτεχνική σελίδα της κυρίας – δηλαδή δεν περίμενε πρώτα να δει αν ο παραλήπτης θα έκανε λάικ και θα συμμετείχε, αλλά έβγαλε εκ των προτέρων αυτήν την ψωνισμένη επιθετικότητα. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φεϊσμπουκικούς φίλους λοιπόν και γι’ αυτό το ξεκαθάρισε απ’ την αρχή για να μη γίνουν παρεξηγήσεις: «Απλά να σας ακολουθώ; Δε νομίζω!»

Τελειώνουμε με λίγο χιούμορ απ’ τον παραλήπτη: «Εσάς ο νους είναι στη ζήλια και το φθόνο προς τη διάσημη ποιήτρια. Εμένα είναι στα “5000 αναπάντητα αιτήματα φιλίας”. Ας είμαστε άνθρωποι. Κανέναν -ούτε και τον εχθρό μας- να μη βρει τέτοιο κακό!»

Πηγή: www.lifo.gr

About showbiz

You must be logged in to post a comment Login