Είναι έγκυος η Ελενα Παπαρίζου; Πόσο άλλαξε το σώμα της

By on December 4, 2014

Τα κιλά της σχολιάζονται ποικιλοτρόπως, αλλά η Έλενα Παπαρίζου δεν δίνει καμία απάντηση. Το νέο της εγκυμοσύνης της μόλις κυκλοφόρησε!

Το σώμα της Έλενας Παπαρίζου και τα επιπλέον κιλά της το τελευταίο διάστημα έχει γίνει το αγαπημένο θέμα συζήτησης στο Διαδίκτυο και τα social media. Οι εικόνες της που φτάνουν στην Ελλάδα μέσω Facebook και Twitter έχουν κάνει κάποιους να σχολιάζουν εξαιρετικά υπερβολικά και αρνητικά

Η Έλενα Παπαρίζου που αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Σουηδία είναι γεγονός ότι έχει αλλάξει. Το γιατί, όμως, δε βρίσκει απάντηση από την ίδια που δεν δίνει καμία σημασία σε όσα λέγονται και γράφονται. Από την άλλη η Έλενα Παπαρίζου έχει πάρει ήδη μία φορά δημόσια θέση για το θέμα των κιλών, προσπαθώντας να δώσει ένα τέλος στον ρατσισμό.

Το περιοδικό You σε δημοσίευμα του ισχυρίζεται ότι ο λόγος που η Έλενα Παπαρίζου έχει αλλάξει και βαρύνει, δεν είναι άλλος από το ότι είναι έγκυος. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Αν πραγματικά ισχύει η είδηση, τότε η Έλενα Παπαρίζου ζει το όνειρό της, αφού έχει δηλώσει πολλές φορές πως είναι η ώρα να κάνει τη δική της οικογένεια αποκτώντας παιδιά με τον σύντροφό της Ανδρέα Καψάλη.

 

Πηγή:thetoc.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *