Ιωάννα Μπούκη – Σρόιτερ: Μιλά για το νέο της επιχειρηματικό βήμα

By on April 16, 2015

Ιωάννα Μπούκη – Σρόιτερ: Μιλά για το νέο της επιχειρηματικό βήμα
«Η εμπειρία μου, στο χώρο της αισθητικής εδώ και αρκετά χρόνια, μεταφέρθηκε στο Niche που αγαπώ σαν δεύτερο παιδί μου»
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Ιωάννα Μπούκη, σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ, σε μια πρώτη δημόσια εξομολόγηση ενόψει και του νέου της επιχειρηματικού βήματος.

mpouki1

Η γλυκιά και όμορφη Ιωάννα μιλώντας στο περιοδικό Hello! αποκάλυψε το νέο της «παιδί», όπως αποκαλεί το νέο χώρο αισθητικής και ομορφιάς που άνοιξε στη Κηφισιά και δηλώνει πως ο σύζυγος της είναι ο μέντορας της λέγοντας μεταξύ άλλων: «Θαυμάζω τον άντρα μου για όλα όσα έχει καταφέρει στην επαγγελματική του πορεία. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει σκληρά και μεθοδικά. Δε σου κρύβω ότι τον καμαρώνω υπερήφανη». Μάλιστα μιλά και για τη μικρή τους κόρη και αποκαλύπτει ότι έχει περισσότερη αδυναμία στον μπαμπά της. «Έχω ατελείωτες σειρές φωτογραφιών και βίντεο με τη Νάντια να στέλνει φιλιά στον μπαμπά της την ώρα του δελτίου. Είναι συγκινητικό όταν σ’ αυτή την ηλικία φανερώνεται μπροστά σου μια αγάπη τόσο άδολη, όπως αυτή του παιδιού για τους γονείς του».

mpouki2

Η Ιωάννα Μπούκη είναι από τη φύση της αισιόδοξος άνθρωπος και δε φοβάται να κάνει ανοίγματα στην περίοδο της μεγάλης κρίσης. «Η εμπειρία μου, στο χώρο της αισθητικής, εδώ και αρκετά χρόνια μεταφέρθηκε στο Niche που αγαπώ σα δεύτερο παιδί μου. Το γεγονός ότι βιώνουμε μια έντονη ανασφάλεια θεωρώ πως θα έπρεπε περισσότερο να μας κινητοποιεί παρά να μας αφοπλίζει. Επιπλέον, οι υπηρεσίες που παρέχει το Niche δεν αποτελούν πολυτέλεια, αντιθέτως έχουν γίνει πια ανάγκη για την πλειονότητα του γυναικείου – μη σου πω και του ανδρικού – φύλου».

mpouki3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *