Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ο ρατσισμός που δέχτηκε!! – Ποια ακολουθεί τα “χνάρια” της Φουρέιρα;;;

By on December 2, 2014

Η αποκάλυψη-αξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα μετά από τόσα χρόνια άρνησης για την καταγωγή της, φαίνεται ότι ανοίγει το δρόμο και για άλλους συναδέλφους της.

Τη σκυτάλη παίρνει η Ειρήνη Παπαδοπούλου, σύντροφος του Κώστα Πηλαδάκη, η οποία αυτή τη σεζόν διαπρέπει στο σόου Dancing with the stars 5 και συζητιέται για τις καμπύλες, τους κοιλιακούς και τον αισθησιασμό στον χορό της.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, είπε: «Καταλαβαίνω 100% την Ελένη γιατί βίωσα και εγώ πολύ έντονα τον ρατσισμό…Πραγματικά αυτό το θέμα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Οι γονείς μου είναι Έλληνες αλλά γεννήθηκα στο Καζακαστάν, όταν ήρθα εδώ πέντε χρονών και ξεκίνησα το σχολείο δεν ήξερα να μιλάω ελληνικά, είναι λογικό.
Δεχόμουν ρατσιστικά σχόλια ως “η ξένη που ήρθε”, ακόμα και για το γεγονός ότι δεν φορούσα “επώνυμα” ρούχα.
Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο μου στοίχισε ψυχολογικά και πόσο πολεμούσα μέσα μου να το ξεπεράσω αυτό το πράγμα. Μου έκανε και πάρα πολύ καλό γιατί μέσα από αυτό προσπαθούσα πάντα να γίνω καλύτερη από αυτό το παιδάκι που με κορόιδευε.

Οι γονείς μου δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσουν γιατί και οι ίδιοι βίωναν τον ρατσισμό στο Καζακστάν όπου τους έλεγαν “Γκρέκους”, ήταν ήδη πληγωμένοι για να κάτσουν να μου εξηγήσουν. Πίεζα τη μητέρα μου να μη μιλάει σπαστά ελληνικά για να μη με ρωτάνε από πού είμαι».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *