Ισμήνη Νταφοπούλου: Δέχτηκα ανήθικες προτάσεις

By on March 3, 2015
ismini

Τι αποκάλυψε η Σταρ Ελλάς 2014;
Καλεσμένη στην εκπομπή «Τα Λέμε» του Θανάση Πάτρα ήταν η Σταρ Ελλάς 2014 Ισμήνη Νταφοπούλου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τις δύο ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί.

To νεαρό μοντέλο δεν δίστασε να εξομολογηθεί στον παρουσιαστή δύο περιστατικά που την έχουν σοκάρει στο παρελθόν εξηγώντας παράλληλα πως την πρώτη φορά που δέχτηκε ανήθική πρόταση ήταν πολύ μικρή.

«Ναι, μου έχουν γίνει ανήθικες προτάσεις και πάντα είναι δυσάρεστο να το συζητάς. Την πρώτη φορά ήμουν μικρούλα. Δεν ξέρω αν ήταν ανήθικη πρόταση, αλλά εγώ το είχα εκλάβει έτσι γιατί ήμουν πολύ μαζεμένη, πολύ ντροπαλή, δεν μιλούσα σε άνθρωπο. Βγαίνοντας από ένα fashion show με ακολούθησε ένας κύριος με έναν χαρτοφύλακα και μου είπε “θα βγούμε, θα πάμε στα μπουζούκια, εσύ και η φίλη σου ελάτε μαζί μας”. Τώρα αν θες μπορείς να μην το πεις ανήθικη πρόταση, εγώ τρόμαξα. Λέω “τι λέτε κύριε μου, αφήστε με ήσυχη” και έφυγα τρέχοντας.

Τη δεύτερη φορά που μου συνέβη, που είναι και πιο πρόσφατο, ήταν πιο χοντρό. Μου είπε κάποιος πιο ευθέως ότι αν θέλεις έτσι να προχωρήσεις λίγο πιο εύκολα… Ήταν σοκαριστικό. Η αλήθεια είναι ότι δεν έγινε απευθείας η κουβέντα με τον άνθρωπο ο οποίος το πρότεινε, οπότε αυτός που μεσολάβησε πρέπει να αισθάνθηκε πολύ άσχημα εκείνη τη μέρα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *