Καλομοίρα: «Θέλω τα παιδιά μου να έχουν σχέσεις με την Ελλάδα»

By on January 7, 2015
kalomoira

Τι απαντούν στο ενδεχόμενο απόκτησης τρίτου παιδιού;
Η Καλομοίρα φόρεσε τα γιορτινά της και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «HELLO!», μαζί με τον σύζυγό τηςΓιώργο Μπούσαλη και τους δίδυμους γιους τους.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε το ζευγάρι, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στο ενδεχόμενο να επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα…
«Δυστυχώς, αυτό δεν είναι εφικτό, γιατί όλες οι δουλειές μου βρίσκονται στην Αμερική. Αυτό που σίγουρα θέλουμε, είναι να επισκεπτόμαστε πιο συχνά την Ελλάδα ειδικά τώρα που μεγαλώνουν τα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπούσαλης, με την Καλομοίρα να συμπληρώνει «Θέλω, μεγαλώνοντας τα παιδιά μου, να έχουν σχέσεις με την Ελλάδα, γιατί έχουν και ελληνικές ρίζες» συμπληρώνει η Καλομοίρα».

kalomoira3

Ακόμα, η Καλομοίρα μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αποκαλύπτοντας «Στην εγκυμοσύνη μου, όταν είχα πάρει συνολικά 40 κιλά! Μετά τη γέννα αφοσιώθηκα πολύ στα παιδιά και είχα παραμελήσει αρκετά τον εαυτό μου, για πρώτη φορά τόσο πολύ. Ήμουν 24 ώρες το 24ωρο μαζί τους, μέσα στο σπίτι.

Ξαφνικά μ” έπιασε μια ακατανίκητη επιθυμία να χάσω όλα τα κιλά που μου είχαν απομείνει… Ήθελα να νιώσω ξανά γυναίκα. Με στήριξε πολύ ο Γιώργος σε αυτή τη φάση. Είναι θησαυρός».

kalomoira1

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα κοριτσάκι, ο Γιώργος Μπούσαλης δήλωσε «Το συζητάμε, αν και μόλις τώρα αρχίζουμε να βρίσκουμε τις ισορροπίες μας με τα δίδυμα, μετά από δυο χρόνια.

Τα παιδιά χρειάζονται μεγάλη προσοχή και μ’ ένα τρίτο αυτό το διάστημα δεν ξέρω πώς θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε», ενώ η Καλομοίρα παραδέχτηκε «Η αλήθεια είναι πως θέλουμε ένα κοριτσάκι.

Όμως δεν μπορεί να μου εγγυηθεί κανείς ότι το τρίτο θα είναι κοριτσάκι. Και ο Γιώργος μου ξεκαθάρισε πως, αν προχωρήσουμε για το τρίτο και βγει αγόρι, θα κάνουμε και τέταρτο και πέμπτο, μέχρι να έρθει το κορίτσι! Και ξέρω πως αν θέλει κάτι, το καταφέρνει. Τέτοιος άντρας είναι. (Γέλια)».

kalomoira2

Τέλος η Καλομοίρα αποκάλυψε για τους γιους της «Ο Δημήτρης τραγουδάει, του αρέσει πολύ! Παίρνει το ερωτικό ύφος του Χούλιο Ινγκλέσιας και τραγουδάει μόνος του μπροστά στον καθρέφτη. Ο αδερφός του, ο Νίκος, λατρεύει τα ηλεκτρονικά και τα σπορ».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *