Καραβάτου: Oταν δεν ακούς την καρδιά του μωρού που κυοφορείς, το σοκ είναι ισχυρό

By on February 27, 2015

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκαλύπτεται και συγκλονίζει με τα λόγια της σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης
Η Κατερίνα Καραβάτου, σε μια συνέντευξη – κατάθεση ψυχής, μιλάει για όλα και αποκαλύπτεται στο περιοδικο «ΕΓΩ Weekly» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

Η γλυκιά Κατερίνα μιλάει για την κόρη της Αέλια,τις δύο αποβολές που βίωσε και για την απώλεια του πολυαγαπημένου της πατέρα. Για την ξαφνική απώλεια του μπαμπά της, λέει χαρακτηριστικά,«επί της ουσίας δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Επειδή οι γονείς μου ζούσαν στη Θεσσαλονίκη, έχω μέσα μου την αίσθηση ότι ο μπαμπάς μου βρίσκεται εκεί και απλώς δεν έχει έρθει στην Αθήνα. Δεν είναι καθόλου εύκολη η απώλειά του».

katerinakaravatou1

Η παρουσιάστρια μιλά και για τις αποβολές που είχε πριν την κόρη της Αέλια,αλλά και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού. «Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ. Η μία εγκυμοσύνη μάλιστα ήταν προχωρημένη. Όταν έχεις ακούσει την καρδιά του μωρού που κυοφορείς και σε μια από τις επόμενες εξετάσεις δεν ακούς πια την καρδούλα που χτυπούσε μέσα σου, είναι πολύ ισχυρό το σοκ. Ήταν πολύ επώδυνη και η επέμβαση που έπρεπε να κάνω μετά. Γενικά ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος».

Όπως λέει η Κατερίνα, το ενδεχόμενο να αποκτήσει αδελφάκι η Αέλια είναι σήμερα πιο πιθανό από ποτέ.

«Ο Κρατερός ζητά επίμονα να κάνουμε ένα παιδί ακόμα. Στην αρχή δεν μπορούσα καν να το σκεφτώ. Η αλήθεια είναι ότι τώρα έχω αρχίσει να το βλέπω διαφορετικά.
Δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια λόγω ηλικίας. Αν είναι να γίνει, πρέπει να γίνει τώρα.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *