Κατερίνα Κούκα: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με το γιο της

By on March 18, 2015

Κατερίνα Κούκα: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με το γιο της και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της σχέσης τους!
Μόλις δεκαέξι χρόνια νεότερο της, ο μονάκριβος γιος της Γιώργος Μπρούζος, είναι η αχίλλειος πτέρνα της Κατερίνας Κούκα. Καρπός ενός μεγάλου έρωτα.

Στα δεκατέσσερά της θα γνώριζε τον σύζυγό της.

Παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας τους, θα τον ερωτευόταν όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, εξομολογείται στο περιοδικό ΟΚ, η Κατερίνα Κούκα…

Ο γάμος τους δεν θα είχε διάρκεια και πέντε χρόνια μετά θα χώριζαν.

Οι μέρες που θα ερχόντουσαν δύσκολες για την τραγουδίστρια. Εκείνη την εποχή μια γυναίκα διαζευγμένη ήταν δακτυλοδεικτούμενη στην κοινωνία.

«Μου έκοψαν και την καλημέρα. Με συναντούσαν κοινοί μας φίλοι στο δρόμο και δεν μου μιλούσαν. Πήγαινα σπίτι μου και έκλαιγα. Στα 19,5 πήρα την απόφαση να φύγω.
Τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα. Δούλευα σερβιτόρα, ρεσεψιονίστ για να μπορώ να συντηρώ το παιδί μου»,αποκαλύπτει η δημοφιλής τραγουδίστρια!

kouka

Φαντάζομαι ότι λόγω της μικρής διαφοράς ηλικίας με το γιο σου η σχέση σας είναι περισσότερο φιλική παρά μητέρας-γιου.

Κατερίνα: «Με το Γιώργο ουσιαστικά μεγαλώσαμε μαζί. Ήταν λογικό λοιπόν να έχουμε μια χαλαρή σχέση και απόδειξη ότι ακόμα και τα ερωτικά του προβλήματα προτιμούσε να τα κουβεντιάζουμε μαζί παρά με το πατέρα του».

Γιώργος: «Η μητέρα μου πάντα έβαζε τα όρια που πρέπει να θέτει ένας γονιός, αλλά η σχέση μας βασιζόταν στην ειλικρίνεια»

Για ποιο λόγο τσακώνεστε;
Κατερίνα: «Τώρα πια δεν τσακωνόμαστε. Αυτά συνέβαιναν όταν ήταν έφηβος. Δεν θα ξεχάσω, που όταν ήταν 16, μπήκε μια μέρα με αέρα στο σπίτι και μου είπε: «Λοιπόν. Το αποφάσισα. Θα πάρω μηχανή». Τον κοίταξα με δολοφονικό βλέμμα και του είπα: «Μόνο πάνω από το πτώμα μου». (γελάει)
Γιώργος: «Εκείνη που με επανέφερε στην θέση μου, γιατί είχα πάει να ξεφύγω, ήταν όταν μετά την τεράστια επιτυχία με το Σπίρτο, άρχισαν κάποια περιοδικά να ασχολούνται όχι μόνο με την ίδια αλλά και με το γιο της. Παρασυρμένος από το νεαρό της ηλικίας μου, πήγα να ψωνιστώ. Τότε μου μίλησε αυστηρά και μου εξήγησε ότι δεν σήμαινε ότι ήμουν ο γιος της Κούκα, κάτι που κατάλαβα αργότερα»

kouka2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *