Καίτη Φίνου: “Έπρεπε να πιω για να κάνω έρωτα”

By on December 7, 2014
finou

Η ηθοποιός μίλησε γα τη σχέση της με τον Λευτέρη Πανταζή

Χειμαρρώδης, όπως πάντα, ήταν η Καίτη Φίνου στη συνέντευξη, που παραχώρησε στη Χριστίνα Πολίτη και στην εκπομπή Mega με μία.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τους έρωτες της ζωής της και για το τέλος τους.

Για τον Λευτέρη Παντάζη, δήλωσε: «Με τον Λευτέρη πέρασα πολύ ήρεμες στιγμές μπορώ να πω, και με πρόσεχε και με φρόντιζε, αλλά ήταν στο ανέβασμα του και εντάξει να έρχομαι δεύτερη το δέχομαι, αλλά δε το δεχόμουν μέχρι αυτό το σημείο. Ήταν στο άλλο άκρο. Εντάξει, μου έκανε και κάτι, όχι πονηρό. Δεν θα χώριζα εγώ με τον Λευτέρη αν ήταν κάτι πονηρό. του είπα αν δε με πάρεις σε 24 ώρες εγώ θα πάω με άλλον. Δε με πήρε, εγώ πήγα με άλλον, και τελείωσε η σχέση μου με τον Λευτέρη. Δε το μετάνιωσα γιατί την άλλη μέρα πρωί πρωί έκανε κάτι χωρίς να το καταλάβει που με άφησε χωρίς σπίτι. Τελοσπάντων, πήγε και πήρε τις προκαταβολές που είχε δώσει αυτός».

Αναφερόμενη στο χωρισμό της με το Γιώργο Λύρα, είπε: «Μετά έκανα σχέσεις ανούσιες. Εκεί ήταν το ποτό και επειδή δεν ήθελα να πάω με κανέναν και έλεγα εντάξει μωρέ, ας κάνω μια σχέση να μην είμαι μόνη μου. Κι έπρεπε να πιω για να πάω να κάνω έρωτα. Για να μείνει ένας άνθρωπος δίπλα μου, πως θα έμενε διαφορετικά. ώσπου ήρθε η στιγμή που το ποτό με έφερε σε ένα σημείο που γινόμουν ρεζίλι. Και μία δύο τρεις ξυπνάω ένα πρωί και λέω «τώρα το κόβω». Δεν ξέρω τι κλικ ήταν αυτό. Δεν ξέρω αν ο Θεός βοήθησε. Ειλικρινά όχι απλά σταμάτησα το ποτό. Μου μύριζε και ο διπλανός μου που έπινε.».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *