Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Μίλησε για τον γιο του

By on March 17, 2015

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Μίλησε για τον γιο του. «Πρώτα είναι η απόσταση και δεύτερον ότι ο ελεύθερος χρόνος του παιδιού δεν συνδυάζεται ποτέ με τον ελεύθερο χρόνο του πατέρα»
Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τον γιο του.

«H σχέση έχει δυσκολίες πρακτικές. Πρώτα είναι η απόσταση και δεύτερον ότι ο ελεύθερος χρόνος του παιδιού δεν συνδυάζεται ποτέ με τον ελεύθερο χρόνο του πατέρα. Ο βασικός κορμός της δουλειας μου είναι ο βασικός χρόνος που ένας οποιοσδήποτε γονιός μπορεί να δει λίγο περισσότερο το παιδί του. Αυτό είναι το βασικό μας θέμα».

Ακόμη είπε: «Όταν έχεις συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο σε κάποιες σχέσεις, μπορείς να γίνεις περισσότερο ουσιαστικός. Εγώ τις περισσότερες φορές που βλέπω τον γιο μου προσπαθώ να μεταδώσω πράγματα με έναν πιο γρήγορο και άμεσο τρόπο. Καμιά φορά γίνομαι διδακτικός, αλλά νομίζω είναι χρήσιμο γιατί τα πάντα εντυπώνονται στα παιδιά. (…) Αισθάνομαι ενοχή που δεν έχω πολύ χρόνο μαζί του, αλλά τύψεις δεν αισθάνομαι. Πιστεύω, όμως, ότι φέτος, όπως και πέρυσι, θα εξιλεωθώ το καλοκαίρι».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *