Κώστας Αποστολάκης: «Η ανδρική φύση δεν επιτρέπει σε έναν άνδρα να σηκώσει το χέρι του σε μια γυναίκα»

By on April 7, 2015
apostolakis

Κώστας Αποστολάκης: «Η ανδρική φύση δεν επιτρέπει σε έναν άνδρα να σηκώσει το χέρι του σε μια γυναίκα»
Με τη συμμετοχή του στην «Εθνική Ελλάδος», ο Κώστας Αποστολάκης έχει κερδίσει τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο ρόλος του «Θόδωρου» τον οποίο υποδύεται, σίγουρα απεικονίζει πολλούς συμπολίτες μας, δυστυχώς. Μάλιστα, ο Κώστας έχει δεχθεί απειλητικά μηνύματα από τον κόσμου, που συνήθως ταυτίζει τους ηθοποιούς με τους ρόλους που υποδύονται.

Τι λέει ο ίδιος γι’αυτό;
«Βέβαια και έχω δεχτεί απειλητικά μηνύματα του τύπου «θα σου σπάσουμε τα πόδια», όμως το θεωρώ και φυσιολογικό, γιατί πολλοί είναι οι «Θόδωροι» που κυκλοφορούν γύρω μας και ο κόσμος είναι εξοργισμένος» λέει ο ίδιος σε συνέντευξη του στο TV Έθνος.
Πάντως είναι τραγικό στην Ελλάδα του 2015 όχι μόνο να υπάρχει ρατσισμός αλλά και να… θεριεύει κιόλας.
«Ο ρατσισμός υπάρχει παντού γύρω μας και δυστυχώς πολλοί Έλληνες είναι σαν τον «Θόδωρο», αν θέλουμε να μιλήσουμε με ειλικρίνεια. Και να σου πω και κάτι; Ο «Θόδωρας» είναι η ανώτερη μορφή του ρατσισμού, όμως ρατσισμός είναι ακόμα και όταν βγεις έξω σέ ένα εστιατόριο ένα ραντεβού και σκύψει να δει ο άλλος ή η άλλη τι ρολόι φοράς ή με τι αυτοκίνητο έφυγες.

Απλώς εξοργιζόμαστε με την ανώτερη μορφή ρατσισμού και κάτι τέτοια τα ανεχόμαστε μια χαρά και δεν καταλαβαίνουμε πως πρέπει το κακό να το αντιμετωπίζουμε από τη ρίζα του.»

Το περίμενες ότι ο «Θόδωρος» θα προκαλούσε τόσο μεγάλο ντόρο;
«Να σου απαντήσω ειλικρινά: Όχι, δεν το περίμενα, γιατί θεωρούσα πως όλα αυτά ο κόσμος τα γνωρίζει και πως δεν θα εντυπωσιαστεί. Τελικά όμως έκανα λάθος και ο Γιώργος Καπουτζίδης ήξερε πολύ καλά τι ήθελε να πει με αυτήν τη δουλειά και γιατί.»
Επειδή όσοι σε γνωρίζουμε λίγο καλύτερα ξέρουμε πως είσαι τόσο γλυκός και ευγενικός άνθρωπος, στο γύρισμα πώς τα καταφέρνεις και είσαι τόσο σκληρός; Πώς τα καταφέρνεις ακόμα και να βιαιοπραγείς;
«Ειλικρινά, δεν ξέρω… Και αφού μου δίνεται η ευκαιρία να το πω κι αυτό, πως θεωρώ αδιανόητο ένας άνδρας να σηκώνει το χέρι του σε μια γυναίκα. Η ανδρική φύση δεν επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές.
Όμως, τι να πω; Κι από την άλλη μεριά, όλα τα συναισθήματα κρύβονται μέσα μας. Προσωπικά, προκειμένου να καταφέρω να βγάλω εις πέρας τον ρόλο του «Θόδωρου», ανέσυρα από μέσα μου όλα τα κόμπλεξ και τα απωθημένα που μπορεί να είχα.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *