Κώστας Πρέκας : «Εξαιτίας του Λάκη έχασα το θέατρό μου»

By on March 22, 2015
prekas

Κώστας Πρέκας : «Εξαιτίας του Λάκη έχασα το θέατρό μου»
Τα τελευταία χρόνια το όνομα του Κώστα Πρέκα συνδέθηκε με τις σατυρικές εκπομπές του Λάκη Λαζόπουλου.
Ο Mr Αλ τσαντίρι νιούζ επανειλημμένα είχε στο στόχαστρό του τον ηθοποιό, που σύμφωνα με τον ίδιο και όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στην «Espresso», ο Λαζόπουλος ευθύνεται για την οικονομική καταστροφή του…
«Τον Λάκη τον έχω συγχωρέσει αν και μου έκανε πολύ κακό. Χωρίς αμφιβολία, αυτό που έζησα μαζί του ήταν ένα είδος bullying. Εξαιτίας του έχασα το θέατρο Αθήναιον, που έκανα το 2007 στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να φιλοξενεί αθηναϊκούς θιάσους», εξομολογείται ο Κώστας Πρέκας.

«Εξαιτίας του έπαθα πανωλεθρία αφού κάθε βράδυ έρχονταν απέξω διάφορες ομάδες που φώναζαν κοροϊδευτικά «Λα-ζό-που-λος». Ούτε μια εβδομάδα δεν άντεξα και το έκλεισα.

Δεν σκέφτηκα βέβαια να αυτοκτονήσω, αλλά αγωνίστηκα σκληρά για να μην μπω στην φυλακή από την οικονομική καταστροφή και είπα, «Δεν πειράζει ρε φίλε, η ιστορία και ο κόσμος θα σε τιμωρήσουν κάποια στιγμή και θα καταλάβεις το μεγάλο σου λάθος».
Πάντως θεωρώ ότι ούτε ο Λάκης πίστευε ότι θα είχε τέτοια επίπτωση σε εμένα η διακωμώδησή του», εξήγησε στην συνέχεια ο ηθοποιός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *