Κώστας Βουτσάς: Θα μου άρεσε να μας παντρέψει με την Αλίκη ο Ηλίας Ψινάκης

By on March 11, 2015

Κώστας Βουτσάς: Θα μου άρεσε να μας παντρέψει με την Αλίκη ο Ηλίας Ψινάκης
O Κώστας Βουτσάς και Αλίκη Κατσαβού φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό OK! και η συζήτηση με τον Γιάννη Πουλόπουλο κινήθηκε κυρίως γύρω από τη σχέση τους αλλά και τις κατακτήσεις του κωμικού ηθοποιού.

Ο Κώστας Βουτσάς δήλωσε ότι είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο ενός γάμου και μάλιστα αποκάλυψε ποιος θα ήθελε να τους παντρέψει: “Πώς δεν το σκεφτόµαστε! Εδώ θέλουµε να κάνουµε παιδί. Η αλήθεια είναι ότι ζούµε σαν παντρεµένοι. Πάντως θα µου άρεσε να µας παντρέψει ο Ηλίας Ψινάκης, είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος που θαυµάζω πολύ”.

Μάλιστα δηλώνει ότι έχει τις απαραίτητες αντοχές για να ξαναγίνει πατέρας: “Έχω κάνει συμφωνία με τον Χάρο να βρεθούμε το 2044, οπότε έχω χρόνια μπροστά μου”.

Στη συνέχεια ο Κώστας Βουτσάς  κλήθηκε να απαντήσει πόσο συχνά μπορεί να έχει ερωτικές επαφές και εκείνος απάντησε: “Μία με δύο φορές την εβδομάδα. Δεν είμαι πλέον τόσο ακμαίος όσο ήμουν κάποτε έκανα έρωτα ακόμα και πέντε φορές την ημέρα, αλλά τα καταφέρνω, και μάλιστα χωρίς να χρησιμοποιώ χάπια. Ρώτησα τον γιατρό μου, επειδή έχω κάνει αλλαγή βαλβίδας, και μου συνέστησε να μη χρησιμοποιώ τέτοιου είδους βοηθήματα γιατί μακροπρόθεσμα θα μου κάνουν κακό”.

Η Αλίκη Κατσαβού εξομολογήθηκε ότι ζηλεύει τον Κώστα Βουτσά: “Ξέρεις πως κάνουν οι θαυμάστριες του; Είμαι ένας ήρεμος άνθρωπος, αλλά είναι αρκετές φορές που κρατάω την αναπνοή μου για να μην εκραγώ. Όταν βλέπω μια θαυμάστρια να έρχεται στο καμαρίνι του και να τον παίρνει αγκαλιά για περισσότερο από δύο λεπτά, είναι δυνατόν να μην ζηλέψω; Έχει έντονο σεξαπίλ και υπάρχουν πολλές γυναίκες, ακόμα και νέοτερές μου, που τον θέλουν και το δείχνουν”.

 

Πηγη: ok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *