Λάκης Γαβαλάς: Το κόκκινο κραγιόν είναι το μόνο νορμάλ στη ζωή μου

By on December 2, 2014

Για την πρόσφατη περιπέτειά του με το νόμο και τη σύλληψή του μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς στο «Όλα μπιπ» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να βάλει η παραγωγή ένα λινκ στη ΓΑΔΑ».

Ο σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε και στην πρόσφατη εμφάνισή του στο χορευτικό σόου με κόκκινο κραγιόν: «Καταρχήν υπάρχει men with red lipstick, εγώ το ανέβασα μετά, γιατί ποτέ δεν έχω κάνει μια ευρεσιτεχνία, δεν θέλω να έχω μόνος μου την ευθύνη. Όταν ο Marilyn Manson ήρθε στην Αθήνα και έτρεξαν όλες οι παρατρεχάμενες κοσμικές με τα παιδιά τους, με τα ανήψιά τους και πήραν και έργα του, αυτός είχε ένα μάτι πλαστικό, χείλη κόκκινα, σίδερα στα δόντια, αλλά επειδή ήταν στο Γκάζι όλοι είπαν είναι κουλτούρα και πρέπει να τον δούμε. Είχε και την Dita Von Teese εκεί δίπλα και έγινε θέμα, που ενόχλησε τον κύριο Λιάγκα και είπε “μα τα παιδιά που βλέπουν το κόκκινο κραγιόν|. Αυτό τον πείραξε; Το κόκκινο κραγιόν έχουν δει πάνω μου; Είναι το μόνο νορμάλ που μπορεί να έχω κάνει στη ζωή μου!».

Και συνέχισε: «Δεν έχουμε την έννοια του χιούμορ. Και από την άλλη, έχουμε την έννοια του πολύ σοβαρού που λέει ότι ο Γαβαλάς αντί να φοράει τα βραχιόλια – μιας και πια δεν έχει λεφτά να αγοράσει – του δίνουν τα δικά μας που λέγονται χειροπέδες και απολαμβάνει αυτό το ζευγάρι, που είναι το ωραιότερο ζευγάρι που έχω δει στη ζωή μου τελευταία, οι χειροπέδες. Είναι πανομοιότυπα, είναι ωραία!».

Τέλος, εξήγησε ότι ζει καθημερινά με το φόβο της σύλληψης: «Μόνο και μόνο ότι ζω καθημερινά με αυτή τη φοβία, βγαίνω από το σπίτι μου καθημερινά για να πάω να ψαχτώ, να βρω χρήματα για να μπορώ να ζήσω, να φάω – γιατί παρόλο που είμαι άτομο υπερήφανο, το πράγμα αρχίζει και στενεύει».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *