Λάκης Γαβαλάς: «Ζητώ δημόσια συγγνώμη στην Ρούλα Κορομηλά αλλά…»

By on June 3, 2014

Μετά τον χαμό που δημιουργήθηκε από τις πρόσφατες δηλώσεις του για την Ρούλα Κορομηλά, ότι πρέπει να αποσυρθεί από την τηλεόραση, ο Λάκης Γαβαλάς ξεκαθαρίζει τους λόγους για τους οποίους το είπε και της ζητά δημόσια συγγνώμη.

«Καταρχήν δεν είπα τίποτα κακό για κανένα.Είπα για την κυρία Κορομηλά την οποία τη σέβομαι και τη θαυμάζω είπα ότι προκειμένου να είναι η λεία αρχικά κάποιων κουτσομπολιών γιατί κάνει την κριτή γιατί δεν κάνει εκείνο, το άλλο, είπα ότι η Ρούλα δεν έχει ανάγκη να ακούει αυτά τα πράγματα.

Από θαυμασμό, δε το είπα από τίποτα άλλο και θεωρώ ότι έχω πολλή κρίση και μπορώ να κρίνω τον οποιονδήποτε. Όμως δεν θέλω να θεωρηθεί ότι έχω πει κάτι κακό όταν δεν το είπα. Όταν είπα Ρούλα μου να πας Κρήτη, από κριτής Κρήτη, έκανα ένα λογοπαίγνιο όπως κάνω συνήθως.

Δεν έχω τίποτα με τη Ρούλα, εγώ την αγαπώ, το λέω πραγματικά», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα καλά» και συνέχισε: «Αν τώρα θα πρωινά θέλουν να βγάζουν κάτι μόνο και μόνο για να λένε, και προχτές έστειλα μήνυμα και υποχρέωσα να το πουνε στον αέρα ότι δεν έχω τίποτα με τη Ρούλα. Από που κι ως που να έχω, η Ρούλα με έχει βοηθήσει, φυσικά και εγώ και με την παρουσία μου και με όλα.

Πραγματικά είναι ένα άτομο που εγώ θα ήθελα να ζει πριγκιπικά. Έχει προσφέρει τόσα πράγματα. Το να έχουμε καλό φωτισμό, αν είναι καλό το μακιγιάζ αν τα λέει καλά μια επιτροπή, αυτή την ταλαιπωρία δε θέλω να έχει η Ρούλα και για αυτό το είπα», τόνισε και κατέληξε: «Όταν είπα ότι είναι μεγάλη, καταρχήν είναι μεγάλη σαν προσωπικότητα, αλλά εντάξει δεν είναι ένα κορίτσι, όπως κι εγώ δεν είμαι.

Μα κι εγώ έχω αποσυρθεί από πάρα πολλά πράγματα. Αλλά και πάλι, αν κάποιος έχει κάτι, αν η Ρούλα θεωρεί ότι είναι πειραγμένη, πραγματικά δημόσια της ζητώ συγγνώμη, αλλά θα εξακολουθώ να λέω η Ρούλα εκεί που είναι δε μου αρέσει, δεν της αρμόζει.»

Πηγή: gossip-tv.gr