Λάμπης Λιβιεράτος: Ένιωθα ναρκωμένος απομακρύνθηκα ακόμη κι από τα παιδιά μου

By on January 11, 2015

Ο τραγουδιστής μίλησε για την δύσκολη περίοδο που βίωσε και για τη νέα αρχή που κάνει στη ζωή του
Στην εκπομπή #hashtag μίλησε το βράδυ της Πέμπτης ο Λάμπης Λιβιεράτος με αφορμή την λέξη «αρχή» την οποία ανέλυσε η Ελεονώρα Μελέτη στην χθεσινοβραδινή εκπομπή της.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής προκειμένου να μιλήσει για τη νέα αρχή που έκανε στην ζωή του έπειτα από την περιπέτεια υγείας που πέρασε.

«Γενικά είμαι ήσυχος άνθρωπος. Εκτός από το ξεκίνημά μου που κυνήγησα κάποια πράγματα για να τα πετύχω, μετά ερχόντουσαν πράγματα και με έβρισκαν με την έννοια της πρόκλησης. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι προκλήσεις και είμαι και ριψοκίνδυνος και μου αρέσει και το ρίσκο. Πάντα μου έβαζαν ένα «μικρόβιο» και ξεκινούσα κάτι να κάνω, δεν το κυνηγούσα πάντα εγώ αυτό το ξεκίνημα. Κάποιος μου έριχνε μια ιδεούλα, κάποιος μου πετούσε το “δόλωμα” κι εγώ τσίμπαγα γι’αυτό έκανα ξεκινήματα σε διάφορους τομείς», εξομολογήθηκε αρχικά ο ίδιος.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος δήλωσε ακόμη αναφερόμενος στην κατάθλιψη που βίωσε: «Είχα αρκετούς φίλους μου που μου στάθηκαν πολύ στα δύσκολα. Φυσικά υπήρξαν και κάποιοι που δεν μου στάθηκαν καθόλου, αντίθετα ήθελαν να με πατήσουν για να πάω πιο χαμηλά. Αυτούς τους ανθρώπους ευτυχώς τους έχω βγάλει από τη ζωή μου και δεν με ενδιαφέρει αν υπήρξαν τότε. Αυτό που πρόσεξα ήταν ποιοι μου στάθηκαν ανιδιοτελώς. Είχα “γονατίσει” ψυχολογικά και γενικότερα. Υπήρχε μια περίοδος σκότους στην ζωή μου. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, ένιωθα σαν κοιμισμένος, σαν ναρκωμένος. Ένιωθα ότι είχε ναρκώσει το μυαλό και η ψυχή μου, δεν είχα τη δύναμη να χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι και να πω: “stop”. Το έκανα αυτό, βέβαια, κάποια στιγμή. Έχω πλήρη συνείδηση του τι μου έχει συμβεί και δεν έχω αφήσει κανένα κενό σε όλο αυτό το πράγμα. Τώρα το βλέπω σαν έναν εφιάλτη που είδα και ξαφνικά ξύπνησα. Ο Θάνος Καλλίρης πίστεψε σε μένα την περίοδο που δεν πίστευε κανένας».

ImageHandler.ashx
Ακόμη αποκάλυψε πως στη διάρκεια αυτής της περιόδου απομακρύνθηκε και από τις δύο του κόρες και είπε: «Υπήρξε ένα διάστημα έξι μηνών που είχα απομακρυνθεί λιγάκι και από τα παιδιά μου, ήμουν και στην Σουηδία. Ήμουν πιο μοναχικός, πιο στον κόσμο μου και επικοινωνούσα λιγότερα με τα παιδιά μου. Τους είχα λείψει, το ξέρω και το έχουμε συζητήσει. Αυτό που τους είπα ήταν ότι σημασία έχει το αποτέλεσμα σε κάτι. Εξάλλου έξι μήνες μπροστά σε 15 χρόνια ζωής που είναι η μεγάλη μου κόρη και 12 που είναι η μικρή, δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο διάστημα, ώστε να μην έχεις το δικαίωμα σαν άνθρωπος να κρατήσεις την απόστασή σου από οτιδήποτε, ακόμα και από τα παιδιά σου».

Στη συνέχεια είπε για την νέα αρχή που κάνει στη ζωή του: «Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι νιώθω ότι μπορώ να ξαναερωτευτώ και έχω ερωτευτεί. Είναι ευχάριστο για μένα να λειτουργούν τα αισθήματά μου».

Όσο για το αν θα ξαναπαντρευόταν, σχολίασε: «Όχι εύκολα. Από τον γάμο που έκανα το σημαντικότερο που έχει μείνει είναι τα παιδιά μου. Ο γάμος του τότε ήταν μια στιγμή τρέλας, δεν ήταν τόσο συνειδητοποιημένος άρα τώρα θα το έκανα συνειδητοποιημένα. Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να το κάνω».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *