Λάμπης Λιβιεράτος: «Σκεφτόμουν να κάνω κακό στον εαυτό μου»

By on March 29, 2015

Λάμπης Λιβιεράτος: «Σκεφτόμουν να κάνω κακό στον εαυτό μου»
«Πέρασα μία δύσκολη φάση στη ζωή μου. Όμως, πιστεύω ότι ο άνθρωπος έχει τρομερή δύναμη μέσα του και βρίσκουμε πάντα τον τρόπο να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Αρκεί να το θέλουμε. Στη δική μου περίπτωση, ήταν μια συγκυρία πολλών κακών πραγμάτων που συνέβησαν ταυτόχρονα και με βρήκαν κάπως αδύναμο ψυχικά, συναισθηματικά και εγκεφαλικά και με πήρε από κάτω.

Βρήκα τη δύναμη να βγω οριστικά από αυτή την κατάσταση. Ο αδερφός μου είχε σοβαρή περίπτωση κατάθλιψης και ζούσαμε το φαινόμενο στην οικογένειά μου», δήλωσε στο Join Us ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Ο τραγουδιστής που πέρασε περιπέτεια με την ψυχική του υγεία και από την ημέρα που αποκαλύφθηκε η κατάσταση μέσα στην οποία ζούσε δεν αρνήθηκε την πάλη του για ισορροπία, ομολόγησε ότι από το μυαλό πέρασαν οι χειρότερες σκέψεις: «Στις πολύ σκοτεινές μου στιγμές σκεφτόμουν να κάνω κακό στον εαυτό μου. Θεωρώ ότι είμαι ένας υπεύθυνος άνθρωπος και αναλαμβάνω πάντα την ευθύνη των πράξεών μου. Γενικά στη ζωή μου, μου αρέσει να δοκιμάζω τα άκρα αλλά να μην τα ξεπερνάω».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *