Λένα Μαντά: Πώς αντιμετώπισε τις χημειοθεραπείες;

By on October 12, 2014
lena-manta

Λένα Μαντά: Πώς αντιμετώπισε τις χημειοθεραπείες;
Η γνωστή συγγραφέας αποκαλύπτει πώς ξεπέρασε τον καρκίνο

Η γνωστή συγγραφέας, Λένα Μαντά, πρόσφατα αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, από το οποίο κατάφερε και βγήκε νικήτρια. Πρόσφατα μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου πώς κατάφερε να βγει δυνατή απ’ όλη αυτή τη διαδικασία.

“Το να προσθέσεις σε ένα υπαρκτό πρόβλημα υγείας, μία κατάθλιψη, θα το κάνεις χειρότερο. Άρα λοιπόν, μιλάω για όλες τις γυναίκες… ότι πάθηση κι αν υπάρχει. Κάθε πάθηση έχει διαφορετική αντιμετώπιση. Κάθε γιατρός δίνει άλλη αγωγή. Μιλάμε όμως, επί του δεδομένου της χημειοθεραπείας είναι αυτό που λέω… Μην κλειστείτε στο σπίτι για κανένα λόγο. Μην το παίξετε παλικάρια στην οικογένειά σας. Είναι η στιγμή που η οικογένειά σας πρέπει να σας στηρίξει, να έχετε έναν ώμο να κλάψετε και ένα χέρι να σας σκουπίσει τα δάκρυα. Τώρα είμαι πολύ καλύτερη, έμαθα να προσέχω τον εαυτό μου, γιατί πριν δεν τον πρόσεχα. Έχω μάθει να απολαμβάνω πολύ περισσότερο τις στιγμές. Ποτέ δεν ήμουν από τις γυναίκες που έβαζα το κεφάλι κάτω για κανένα λόγο, απλά με την αρρώστια αυτό έγινε πιο δυνατό” τόνισε η γνωστή συγγραφέας.

Συμπλήρωσε μάλιστα, ότι ο σύζυγός της, Γιώργος Μαντάς, ήταν δίπλα της στο δύσκολο αυτό αγώνα, στηρίζοντάς την. “Αν αγαπούσα τον σύζυγό μου, που τον αγαπούσα ούτως η άλλως, στην περίοδο αυτή τον ερωτεύτηκα πάλι από την αρχή, για όλα αυτά που μου πρόσφερε. Ήταν πολύ δύσκολο και για εκείνον, γιατί είμαι λίγο περίεργη” είπε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: news.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *