Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Η Ραμόνα φαινόταν αδικημένη και πρόβαλλε την αδικία της»

By on January 18, 2018

Πολλά έχουν ακουστεί και ειπωθεί μετά τη μεγάλη νίκη της Ραμόνας Βλαντή στο My Style Rocks. Ανάμεσα σε άλλες απόψεις που έχουν γραφτεί, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πήρε θέση σχετικά με το αν ήταν δίκαιη η νίκη της συμπαίκτριάς της.

«Για εμένα δεν ήταν έκπληξη, την περίμενα. Εξάλλου στα realities ξεχωρίζουν οι εκρηκτικές παρουσίες όπως στη Ραμόνα που ήθελε να πάει καλά και τα κατάφερε, είχε το δικό της κοινό. Από  ένα σημείο και μετά δημιουργούσε ντόρο και εξαιτίας της έβλεπε ο κόσμος το reality», δήλωσε στο περιοδικό You.

Εκτός αυτού όμως εξήγησε πως δεν έψαχναν μία κούκλα στο show, αλλά μία γυναίκα της διπλανής πόρτας. «Η Ραμόνα φαινόταν αδικημένη και πρόβαλλε την αδικία της αρκετά. Δεν ήταν όπως εγώ που είχα αδικηθεί πάρα πολύ, ίσως περισσότερο από εκείνη, αλλά δεν το έδειχνα. Εκείνη το υποστήριζε και έτσι ταυτιζόταν μαζί της.».

Ξεκαθάρισε παρόλα αυτά πως ήταν ειλικρινής και έτσι είναι και στη ζωή της.  Προσέθεσε μάλιστα: «Έβλεπε ότι όλο αυτό είχε ρεύμα και το ενίσχυε. Εγώ παρόλο που δεν με συνέφερε η σιωπή μου δεν άλλαξα».

peoplegreece.com

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply