Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε ένα από τα πράγματα που τη γοητεύουν στον Φίλιππο Μιχόπουλο!

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε ένα από τα πράγματα που τη γοητεύουν
στον Φίλιππο Μιχόπουλο!

Η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται στην πιο όμορφη φάση της ζωής της! Ζει μια στιγμές οικογενειακής ευτυχίας στο πλευρό του συζύγου της Φίλιππου Μιχόπουλου, ενώ συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη Θέση μου».

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι και μίλησε στον καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά… για τον άντρα της ζωής της και τον τρόπο που αντιμετωπίζει την υπέρμετρη δημοσιότητα.

«Ο Φίλιππος με έχει βοηθήσει πολύ. Εξαρχής ήταν πολύ κλειστός και δεν τον αφορούσε καθόλου αυτό το κομμάτι. Σε σημείο που τον ενοχλούσε. Μετά από κάποια φάση κατάφερε να το αποδεχτεί, γιατί δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς. Το να φαίνεται σε κάποιες φωτογραφίες, λίγο «αγριάνθρωπος» δεν ωφελούσε κανέναν. Γιατί δεν είναι κιόλας.

Το αποδεχτήκαμε, ωστόσο είναι αυτός που με κρατάει κάποιες φορές… δηλαδή αν εγώ νιώσω λίγη άνεση παραπάνω με τον κόσμο, να δείξω και μια στιγμή μου παραπάνω,  ο Φίλιππος πάντα είναι αυτός που μου λέει «Ε αυτό είναι… δεν χρειάζεται». Είναι τόσο γοητευτικό.

Γιατί είναι σπάνιο σε αυτό τον χώρο να βρεις άντρα, που είναι εκτός δουλειάς, που να έχει γυναίκα εντός δουλειάς… και να τα θέλει επί της ουσίας. Γιατί οι περισσότεροι είναι «δεν θέλω» αλλά… η σέλφι πάει σύννεφο. Δεν τον αφορά. Είναι δύσκολο για έναν άντρα να έχει μια γυναίκα τόσο γνωστή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου.

tlife.gr