Μπέσυ Μάλφα: «Έχω κάνει μήνυση… στην Ελλάδα είμαστε μικρόψυχοι και Κατίνες»

By on December 6, 2017

«Είναι ποταπό και χυδαίο, πόσα λεφτά έβγαλαν αυτοί οι άνθρωποι, που θα τα δώσουν τώρα στην αγωγή που θα κάνω; Είναι χυδαίο και κουτό», λέει για τα δημοσιεύματα πυο τη θέλουν να έχει καρκίνο 

Η Μπέσυ Μάλφα είναι δυσαρεστημένη με τα ψέματα που έχουν γραφτεί στο διαδίκτυο τόσο για την κατάσταση της υγεία της όσο και για τη συμμετοχή του συζύγου της, Γεράσιμου Σκιαδαρέση σε σειρά του Netflix.

Η ηθοποιός ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» στο Star και εκεί ανέφερε πως και εκείνη, όπως ο σύζυγός της, έχει κινηθεί νομικά.

«Κινείται νομικά ο Γεράσιμος. Εγώ ήμουν πολύ αδιάφορη στο όλο θέμα, γιατί, από όταν ήρθε η πρόταση, ήξερα ακριβώς τι θα γίνει, το είχα προβλέψει. Δεν του το είπα, για να μην αρνηθεί να παίξει. Πώς θα πουλήσουν αν βγάλουν τα τρία ρούβλια; Είναι πολύ προχωρημένο. Ήταν αναμενόμενο ότι κάτι θα γίνει στην Ελλάδα, που είμαστε μικρόψυχοι και Κατίνες και όλα αυτά.

Δεν ένιωσα τίποτα. Έχω περάσει τόσα στη ζωή μου, εκεί θα κωλώσω; Είναι ντροπή για έναν λαό που γέννησε το θέατρο, την παιδεία, τη δημοκρατία, να ασχολείται με αυτό. Είναι πολιτικό το θέμα. Προσπαθούν να μας κάνουν να ασχολούμαστε με άλλα πράγματα, για να μην ασχολούμαστε με τον ΕΝΦΙΑ και αυτά.

Η οικογένεια ήταν προετοιμασμένη, τα παιδιά πηγαίνουν σε ένα εξαιρετικό σχολείο, που είναι πολιτισμός, είναι μεγάλα παιδιά, και ξέρουν τι δουλειές κάνουμε! Με ρωτάνε αν φιλιόμαστε πραγματικά, τι να τους πω ότι πλακωνόμαστε στα γλωσσόφιλα; Όχι βέβαια!

Είναι θέατρο, είναι κινηματογράφος! Και πέρυσι με το μηνιγγίωμα που είχα στον εγκέφαλο, έβγαλαν ότι έχω την κακιά αρρώστια, και ακόμη λένε και ποστάρουν στο Facebook ότι είμαι άρρωστη, μπας και χτυπήσουν μερικά likes!

Έκανα μήνυση στην Google, όταν είδα ότι γράφει «Μπέσυ Μάλφα καρκίνος», αλλά από εκεί και πέρα δεν ασχολούμαι. Είναι ποταπό και χυδαίο, πόσα λεφτά έβγαλαν αυτοί οι άνθρωποι, που θα τα δώσουν τώρα στην αγωγή που θα κάνω; Είναι χυδαίο και κουτό!»

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε η ηθοποιός:

protothema.gr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply