Ελένη Χατζίδου: «Πήγα σε ψυχίατρο, έπαιρνα χάπια για έξι μήνες»

Ελένη Χατζίδου: «Πήγα σε ψυχίατρο, έπαιρνα χάπια για έξι μήνες»

«Δεν μπορούσα να ζήσω» λέει η τραγουδίστρια

Η Ελένη Χατζίδου βρέθηκε καλεσμένη στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και την Ελένη Τσολάκη. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που βίωσε στο παρελθόν και αποκάλυψε πως χρειάστηκε να πάει σε ψυχίατρο και να πάρει φαρμακευτική αγωγή. Τόνισε πως κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της με τη βοήθεια ομοιοπαθητικού.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Εγώ πάθαινα κρίσεις πανικού. Είναι κάτι που το έχω μοιραστεί με κόσμο και μάλιστα με ρωτάνε πράγματα και μου αρέσει πολύ αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον, βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Την πρώτη φορά που έπαθα κρίση πανικού ήμουν πάνω στη σκηνή. Είπα συγγνώμη
στον κόσμο και έφυγα. Ήρθε ο Κωνσταντίνος Αργυρός που δουλεύαμε τότε μαζί
και μου είπε “μην αγχώνεσαι, είναι κρίση πανικού”.

Πήγα σε όλους τους γιατρούς, σε ενδοκρινολόγο, σε παθολόγο, σε πνευμονολόγο και όλοι μου είπαν να πάω σε ψυχολόγο. Στην αρχή πήγα σε ψυχίατρο γιατί έπρεπε να γίνει κάτι άμεσα. Πήρα χάπια για έξι μήνες και δεν άντεχα, δεν μπορούσα να ζήσω. Ήταν σαν να ήμουν σε καταστολή με τα χάπια. Μετά πήγα σε ομοιοπαθητικό κι έκανα θεραπεία και τελείωσε. Αλλά τον “μάστορά” μου τον βρήκα στον Ετεοκλή, είναι ο ψυχολόγος μου. Του λέω τα πάντα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: