Ελεύθερος ο Γιώργος Καρκάς – «Προφυλακίστηκα με το τεκμήριο της κλειδαρότρυπας»

Ελεύθερος ο Γιώργος Καρκάς – «Προφυλακίστηκα με το τεκμήριο της κλειδαρότρυπας»

Αποφυλακίστηκε σήμερα ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς καταχειροκροτούμενος
από συγγενείς και φίλους που τον περίμεναν

«Δικαιωμένος θα αισθανθώ με την πάροδο του χρόνου», ανέφερε προσθέτοντας ότι από το δικαστήριο αθωώθηκε, δεν δικαιώθηκε.  «Ήταν ένας μακρύς αγώνας για μένα και την οικογένεια μου. Εξακολουθώ να έχω εμπιστοσύνη στις αστυνομικές αρχές έχει συμβεί σε εμένα θα το βαφτίσω μεμονωμένο περιστατικό. Τα μεμονωμένα περιστατικά διαπομπεύονται.

Κατηγορήθηκα επί της ουσίας για την ειλικρίνεια και την ευθύτητα μου. Βγήκαν τα
στοιχεία μου στη δημοσιότητα και της οικογένειας μου παραβιάζοντας το δικαίωμα μου
στην ιδιωτική ζωή και προφυλακίζοντάς με σύμφωνα με το τεκμήριο της
κλειδαρότρυπας», είπε σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

«Όλο αυτό με έκανε να μάχομαι για το δίκιο μου . Αν ήταν άλλος στη θέση μου μπορεί και να είχε αυτοκτονήσει μέσα στο κελί του. Όλο αυτό με έκανε να μάχομαι για το δίκιο μου. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης . Όταν βλέπεις στον ύπνο σου ότι σε έχουν γονατιστό και σου ρίχνουν οξύ στο πρόσωπο, δεν είναι ότι καλύτερο.

Η οικογένεια μου δοκιμάστηκε πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα, ήμασταν ενωμένοι και τα καταφέραμε. Με έμαθαν να είμαι ειλικρινής και ευθύς και γίναμε μια δυνατή «μπουνιά». Θέλω τώρα που είμαι ελεύθερος να κάνω βόλτες, να δω τα κοντινά μου πρόσωπα, να φάω πολύ. Είμαι πολύ υπερήφανος για την ευθύτητα μου και είμαστε μια κοινωνία που έχει γεμίσει ετεροφυλόφιλους π@@@@ηδες».

«Θα γυρίσει και πάλι στη μεγάλη του αγάπη, το θέατρο»   «Με έσφιξε τόσο πολύ το παιδί μου στην αγκαλιά του από τη χαρά του που νόμιζα ότι θα σπάσουν τα κόκαλά μου. Είναι κρίμα να μπαίνουν αθώοι άνθρωποι στη φυλακή. Ήταν δύσκολη και μαρτυρική η περίοδος αυτή που το παιδί μας ήταν μέσα στη φυλακή. Έπρεπε να σταθούμε στα πόδια μας και να στηρίξουμε το παιδί μας», δήλωσε από την πλευρά της η Κατερίνα Καρκά, μητέρα του ηθοποιού.

«Από σήμερα θα βλέπει ελεύθερος το φως του ήλιου και θα είναι ανάμεσα στους ανθρώπους που τον αγαπούν και τον στήριξαν όλο αυτό το διάστημα της δοκιμασίας που έδινε το δικό του αγώνα μέσα από τη φυλακή. Επίσης, θέλω να σας πω ότι ο Γιώργος μου θα γυρίσει και πάλι στη μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από το θέατρο» δήλωσε ο πατέρας του, Αντώνης Καρκάς.

Με πληροφορίες από εφημερίδα Πρώτο Θέμα