Φωτογραφίες: Ο Robert Pattinson στην πρεμιέρα του στην Αθήνα- Ποιοι βρέθηκαν στο «κόκκινο χαλί»

By on November 23, 2017

Μαζί με τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ, στην πρεμιέρα της ταινίας του, βρέθηκαν οι παραγωγοί Πάρις Κασιδόκωστας και Τέρι Ντούγκας, η Μαριάννα Λάτση, η Έλλη Στάη, η Courtney Parker και πολλοί ακόμη!

Ο διάσημος «βρυκόλακας» του Χόλιγουντ, Robert Pattinson, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα, προκειμένου να παρουσιάσει στο κοινό τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο «Good Time».

Χθες, ήταν η επίσημη πρεμιέρα, σε κινηματογράφο των βορείων προαστίων και ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε άνετος και προσιτός, δηλώνοντας στους δημοσιογράφους πόσο χαρούμενος νιώθει που βρίσκεται στη χώρα μας.

Με τον Πάρι Κασιδόκωστα να βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα των παραγωγών μέσω του Hercules Film Fund («American Made», «Jane Got a Gun») και τους Τέρυ Ντούγκας και Jean Luc De Fanti της Rhea Films, το «Good Time» έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και για την σκηνοθετική μαεστρία των αδερφών Safdie.
Οι New York Times τη χαρακτηρίζουν ως μια «αληθινή κινηματογραφική απόλαυση», ενώ το Hollywood Reporter κάνει λόγο για «ένα θρίλερ που καθηλώνει».

Μαζί με τον Pattinson, στην επίσημη πρεμιέρα, βρέθηκαν οι παραγωγοί Πάρις Κασιδόκωστας και Τέρι Ντούγκας, η Μαριάννα Λάτση, η Έλλη Στάη, η Courtney Parker και πολλοί ακόμη!

Τέρι Ντούγκας, Robert Pattinson, Πάρις Κασιδόκωστας

Robert Pattinson 

Μαριάννα Λάτση

Ο Κώστας Καίσαρης με τη σύζυγό του 

Έλλη Στάη 

Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, Γιάννης Χατζηγεωργίου 

Courtney Parker

protothema.gr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply