Η επική τούμπα της Κορινθίου επί σκηνής και το αυτο-τρολάρισμα στο Instagram

By on June 14, 2018

Αυλαία για την θεατρική μεταφορά της κινηματογραφικής επιτυχίας “Γοργόνες και Μάγκες” στην Κύπρο και η Μαρία Κορινθίου ανάρτησε στο instagram μια αστεία στιγμή της παράστασης.

Η ηθοποιός που έχει αναλάβει τον ρόλο της Μάρθας Καραγιάννη, γλίστρησε από τα χέρια
των χορευτών της και έπεσε στην σκηνή, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Στο σύντομο βίντεο που ανάρτησε η ίδια στο instagram, ακούγεται να φωνάζει περιπαικτικά “με σκοτώσατε”, ενώ στη συνέχεια και παρά την προσπάθειά της να συνεχίσει τη σκηνή, ξεσπά σε γέλια με το κοινό να χειροκροτεί. Η αλήθεια είναι πως είναι ένα πράγμα μια άτυχη στιγμή και άλλο, ο τρόπος που θα τη διαχειριστεί κανείς.

“Δε θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα η περιοδεία μας στη Κύπρο από ένα πέσιμο( με σκοτώσανε), από ένα γέλιο μέχρι δακρύων και από εσάς να με χειροκροτάτε και να γελάτε μαζί μου! Σας αγαπώ!

Μεγάλη αγάπη μου δείξατε όλες αυτές τις μέρες και σας αγαπώ διπλά γι αυτό! Σε ευχαριστώ Κύπρο μου για όλα! Εις το επανιδείν! Μεγάλη υπόκλιση σε όλους σας!” έγραψε στην ανάρτησή της η ηθοποιός.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Δε θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα η περιοδεία μας στη Κύπρο από ένα πέσιμο( με σκοτώσανε 😂), από ένα γέλιο μέχρι δακρύων και από εσας να με χειροκροτάτε και να γελάτε μαζί μου! Σας αγαπώ! Μεγάλη αγάπη μου δείξατε όλες αυτές τις μέρες και σας αγαπώ διπλά γι αυτό! Σε ευχαριστώ Κύπρο μου για όλα! Εις το επανιδείν! Μεγάλη υπόκλιση σε όλους σας! ______________ #blessed #cyprus #theater #theatro #onstage @gorgones.kai.magkes #musical #comedy #singing #dancing #love #👏🏼

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) στις

news247.gr

You must be logged in to post a comment Login