Κραουνάκης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι εντεταλμένη να ξεπουλήσει τη χώρα

Κραουνάκης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι εντεταλμένη να ξεπουλήσει τη χώρα

«Ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι εντεταλμένη να ξεπουλήσει τη χώρα» είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

«Με το ένα μετά το άλλο νομοσχέδιο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεπουλάει τη χώρα. Είναι
εντεταλμένη γι’ αυτό. Όσο όμως αντισταθούμε και όσο φωνάξουμε θα τους αναγκάσουμε να
τα πάρουν πίσω. Γιατί μόλις φοβηθούν τα παίρνουν πίσω. Δεν χρειάζεται να έχουμε εμείς φόβο.

Όχι στον φόβο!», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και συνέχισε ενθυμούμενος την αντιμετώπιση που είχε ο κ. Μηταράκης από πολίτες της Χίου: «Είδατε τι έγινε με τον Μηταράκη στη Χίο; Του επιτεθήκαν νεοδημοκράτες. Σε λίγο καιρό οι νεοδημοκράτες θα τσαμπουκαλεύουν τους ανθρώπους του Μητσοτάκη στο δρόμο. Άλλωστε μετά την προβοκάτσια που έκανα στο υπουργείο Πολιτισμού και τις επιθέσεις που δέχθηκα, οι περισσότεροι από όσους έγραψαν για να με στηρίξουν ήταν νεοδημοκράτες και κάποιοι μάλιστα υπουργοί».

«Είχε έρθει μια παρέα προ ημερών και έκανα ένα σχόλιο κάποια στιγμή, οπότε γυρίζει μια κυρία που καθόταν μπροστά και είπε στους διπλανούς της ‘καλέ, αυτός είναι κομμουνιστής’!», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε την ίδια ώρα και στον ΣΥΡΙΖΑ και στο θέμα του αγώνα των δημιουργών για τα πνευματικά δικαιώματα και τη σύσταση της ΕΔΕΜ, κατονόμασε ως «κύρια υπεύθυνη» την Λυδία Κονιόρδου, καθώς όπως είπε «όλο το θέμα ήταν στα χέρια της». Αναφερόμενος στη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε ότι γελάει και περιορίστηκε σε ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο: «Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει. Το δέντρο χρειάζεται κλάδεμα. Αν δεν κλαδευτεί θα σαπίσει».

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr