Μάνος Ιωάννου: «Πολλοί έχουμε τσακωθεί στο θέατρο και έχουμε πιαστεί στα χέρια…»

By on January 18, 2018

Ο Μάνος Ιωάννου ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και έδωσε μία ιδιαίτερα προσωπική συνέντευξη.

«Κανείς δεν ήταν μπροστά για να καταλάβει τι ακριβώς έγινε», ανέφερε αρχικά για το περιστατικό των ημερών ανάμεσα σε Μάνο Παπαγιάννη και Σοφία Παυλίδου.

Όταν οι παρουσιαστές του αποκάλυψαν ότι ο πρωταγωνιστής απομακρύνθηκε από την παράσταση, ο Μάνος Ιωάννου έμεινε άφωνος, καθώς δεν γνώριζε το παραμικρό! Οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούσαν στην παράσταση «Πετάει Πετάει» πριν λίγα χρόνια και γνωρίζονται καλά.

Ο καλεσμένος της εκπομπής εξήγησε ότι μίλησε με τον συνάδελφό του και στη συνέχεια σημείωσε: «Το δίκιο του το χάνει ο Μάνος επειδή έσπρωξε. Δεν πιστεύω ότι σήκωσε χέρι σε γυναίκα. Μου φαίνεται παρατραβηγμένο όλο αυτό…».

Άξιο αναφοράς ήταν το σχόλιό του: «Πολλοί έχουμε τσακωθεί στο θέατρο και έχουμε πιαστεί στα χέρια, αλλά δεν έχουμε βγει στα κανάλια να το διαφημίσουμε… Το να ανταλλάξουμε 2-3 βαριές κουβέντες έχει τύχει. Μου έχει συμβεί τύχει κι εμένα να ανταλλάξω με συνάδελφο και μετά να τα βρούμε».

Τέλος συμπλήρωσε: «Είναι δυσάρεστο που έχει πάρει τέτοια διάσταση και έχουν βγει στα κανάλια. Πολλοί ηθοποιοί έχουν τσακωθεί και τα έχουν βρει και δεν έχει βγει παραέξω».

Δείτε τις δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί.

peoplegreece.com

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply