Μέμος Μπεγνής: «Με κυνηγούν ακόμα χρέη και υποφέρω»

Μέμος Μπεγνής: «Με κυνηγούν ακόμα χρέη και υποφέρω»

Αποκαλύψεις για τη δυσμενή τροπή που πήρε η ενασχόλησή του με
τον επιχειρηματικό κόσμο πραγματοποίησε ο Μέμος Μπεγνής
 στη συνέντευξη
που παραχώρησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Έκανα ένα μαγαζί στο οποίο δεν είμαι πια εδώ και πέντε χρόνια αλλά ακόμα, μέχρι σήμερα, με κυνηγάει. Το έκανα για να μην ασχολούμαι και να έχω ένα εισόδημα, που είναι ψέμα.

Όποιος το κάνει αυτό θα πρέπει να ασχολείται και να είναι από πάνω.
Εμένα όμως, σαν αδαή, με κυνηγάνε χρέη ακόμα μέχρι σήμερα και υποφέρω.

Το έκανα και για τη μαμά, η οποία δεν είχε δουλειά και μπήκε σε αυτό το μαγαζί ως διευθύντρια και ο αδελφός μου ως υπάλληλος», δήλωσε αρχικά ο δημοφιλής ηθοποιός και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Της πήρα σπίτι και αυτοκίνητο γιατί… είναι η μαμά. Εγώ σπίτι δεν έχω, μένω στο ενοίκιο και θα συνεχίσω να μένω γιατί δεν θέλω να έχω πράγματα στο όνομα μου. Αμάξι είχα και το πούλησα γιατί νομίζω γίνομαι άλλος άνθρωπος, μιλάω άσχημα όταν οδηγάω».

Ερωτηθείς για το διαζύγιο των γονιών του ανέφερε ότι «πιστεύω πως όταν δυο άνθρωποι δεν συμφωνούν, δεν πρέπει να είναι μαζί. Αυτό που πρέπει να υπάρχει είναι ο πολιτισμός. Το να χωρίζουμε και να είμαστε καλά εάν έχουμε και παιδιά. Από κει και πέρα, όμως, ταμπού είναι και αυτό. “Εγώ δεν χωρίζω για τα παιδιά”, τι σημαίνει αυτό; Εάν δεν είσαι καλά σε ένα γάμο γιατί να μη χωρίσεις που θα ‘ναι και τα παιδιά σου καλύτερα όταν δεν είναι οι γονείς μαζί».