Νικολέττα Καρρά: Μιλά για πρώτη φορά για όσα συνέβησαν και δεν πήγε στο Survivor

By on May 19, 2018

«Δεν είχε τύχει να πάω ξανά στο Κάιρο. Ήταν ένα πολύ ξεχωριστό ταξίδι και κάποιες στιγμές τις έχω κρατήσει πολύ έντονα στη μνήμη μου, όπως την επίσκεψη στις επιβλητικές πυραμίδες που και μόνο η θέα τους σου προκαλεί δέος.

Απόλαυσα τη βόλτα με τις καμήλες στην έρημο, ενώ από τις πιο ζωηρές εικόνες του ταξιδιού μας με το Celebrity Travel ήταν οι βόλτες στα μαγαζιά στις όχθες Νείλου. Κατά τα άλλα δεν μπορώ να πω πως το Κάιρο είναι από τις πιο καθαρές πόλεις που έχω πάει, ενώ μου έκανε αρνητική εντύπωση πως οι άνθρωποι προσπαθούν συχνά να σε κοροϊδέψουν στις οικονομικές συναλλαγές μαζί τους, στα παζάρια και τα μικρά μαγαζάκια. Αντιλαμβάνομαι πως υπάρχει μεγάλη φτώχια, αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να είναι δικαιολογία», λέει η Νικολέττα Καρρά στο People.

Με οδηγό τον Νίκο Κοκλώνη, το ζευγάρι έκανε μια βουτιά στο βασιλικό παρελθόν του Καίρου και την πολύβουη καθημερινότητα της πόλης που ακουμπά τη Μεσόγειο, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Μια βόλτα στο πολύχρωμο και ϕασαριόζικο Χαν Αλ Χαλίλι έγινε η αφορμή να αγοράσουν τα απαραίτητα και να προκαλέσουν τη Νικολέττα να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στον αισθησιακό χορό της κοιλιάς!

Δυνατή εμπειρία για το ζευγάρι ήταν και η βόλτα στο νεκροταφείο της πόλης (στη λεγόμενο Πόλη Των Νεκρών) όπου πολλές φτωχές οικογένειες έχουν στήσει τη ζωή τους ανάμεσα στους τάφους.

Στην πρώτη του κοινή τηλεοπτική εμφάνιση η Νικολέττα και ο Φώτος μίλησαν για τη σχέση τους, διηγήθηκαν πώς άναψε η φλόγα του έρωτά τους, αλλά και πώς αντιμετώπισαν τις δυσκολίες που προέκυψαν λόγω απόστασης τα πρώτα χρόνια του γάμου τους, καθώς εκείνη ζούσε στην Αθήνα και εκείνος είχε ως βάση του την Κύπρο.

Στην εξομολογητική τους συζήτηση η Νικολέττα μιλά για πρώτη φορά για την πρόταση που είχε από την Acun Medya για το Survivor και αποκαλύπτει τι συνέβη και σχεδόν τελευταία στιγμή η συμμετοχή της ακυρώθηκε. Την ερχόμενη Πέμπτη στο Celebrity Travel στον ΑΝΤ1.

Tα τιπς του Νίκου

1. Επισκεφτείτε το Μουσείο Αιγυπτιακών Αρχαιοτήτων στην Πλατεία Ταχρίρ
2. Κάντε μια βόλτα στην αγορά του Khan Al Halili
3. Πιείτε καφέ στο Qahwet El Fishawi το πιο παλιό καφενείο του Καϊρου
4. Επισκεφτειτε την πόλη των Νεκρών, το Νorthern Cemetery “Al Quarafa”
5. Περιπλανηθείτε το βράδυ στην πλατεία Ραμσή –έχει μεγάλο ενδιαφέρον η Νυχτερινή Αγορά και φυσικά αξίζει να δοκιμάσετε το Street food
6. Ανακαλύψτε την παραδοσιακή αιγυπτιακή κουζίνα στα καλύτερά της, στο πιο διάσημο εστιατόριο της πόλης, το Abou El Sid
7. Οργανώστε μια εκδρομή στις Πυραμίδες της Γκίζας και βγάλτε φωτογραφία με φόντο τη Σφίγγα
8. Κάντε μια βόλτα με καμήλες στην έρημο
9. Περάστε από το παραδοσιακό κατάστημα παραγωγής αιγυπτιακών αρωμάτων El Omda
10. Μην παραλείψετε μια βόλτα στις γέφυρες πάνω από το Νείλο.

peoplegreece.com

You must be logged in to post a comment Login