Ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης αποκαλύπτει: Η δυσλεξία με έβαλε στο στόχαστρο

Ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης αποκαλύπτει: Η δυσλεξία με έβαλε στο στόχαστρο

Αναφερόμενος στην πολυσυζητημένη viral ομιλία του σε εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο
ο Αλέξης Γεωργούλης είπε: «Ήταν γύρω στις 30 σελίδες και δεν προλάβαινα
να τις διαβάσω μέσα στα 10 λεπτά που έπρεπε να δώσω μια απάντηση»

Οηθοποιός και ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» και την Ειρήνη Αρβανίτη από τις Βρυξέλλες και σχολίασε μεταξύ άλλων τα περιπαικτικά σχόλια για την ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο που έγινε viral και σχολιάστηκε ως «αμήχανη». Συγκεκριμένα, είπε: «Την πρώτη φορά που ήρθα στις Βρυξέλλες, δεν ήξερα τι ακριβώς συμβαίνει εδώ μέσα. Κάθισα και απλά κοιτούσα τον κόσμο και με έπιασε ένας ενθουσιασμός. Αν συζητούσαμε πριν δέκα χρόνια ότι θα ήμουν Ευρωβουλευτής, θα έλεγα είναι αστείο»..

Αναφορικά με την ομιλία του και τα σχόλια πολλών ότι ήταν τόσο περίεργη λόγω της δυσλεξίας του, ο ηθοποιός είπε: «Δεν σχετίζεται η ομιλία μου με την δυσλεξία. Αν το κάνεις είναι ανήθικο. Τρολάρεις μια ομάδα που δεν θα έπρεπε. Αν ήσουν μέσα στην αίθουσα, δεν θα υπήρχε αυτή η αντιμετώπιση. Νομίζω ότι με περιμένουν στη γωνία, για να αντλήσουν δημοσιότητα μέσω του σχολίου». Τέλος δήλωσε: «Δεν αφήνω την ιδιότητα του ηθοποιού για να αποκτήσω μια νέα. Απλά εξελίσσονται τα πράγματα. Η μια μέρα φέρνει την άλλη. Με το YFSF έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις. Έδειξα το ενδιαφέρον μου, είναι μια εκπομπή που μου αρέσει».

«Πέρασα δύσκολα με τη δυσλεξία. Ένιωσα να με βάζει στο επίκεντρο
του χλευασμού και του μπούλινγκ» είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Αναφορικά με την ομιλία του και τα σχόλια πολλών ότι ήταν τόσο περίεργη λόγω της δυσλεξίας του, ο ηθοποιός είπε: «Δεν σχετίζεται η ομιλία μου με την δυσλεξία. Αν το κάνεις είναι ανήθικο. Τρολάρεις μια ομάδα που δεν θα έπρεπε. Αν ήσουν μέσα στην αίθουσα, δεν θα υπήρχε αυτή η αντιμετώπιση. Νομίζω ότι με περιμένουν στη γωνία, για να αντλήσουν δημοσιότητα μέσω του σχολίου». Τέλος δήλωσε: «Δεν αφήνω την ιδιότητα του ηθοποιού για να αποκτήσω μια νέα. Απλά εξελίσσονται τα πράγματα. Η μια μέρα φέρνει την άλλη. Με το YFSF έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις. Έδειξα το ενδιαφέρον μου, είναι μια εκπομπή που μου αρέσει».

«Πέρασα δύσκολα με τη δυσλεξία. Ένιωσα να με βάζει στο επίκεντρο του χλευασμού και του μπούλινγκ» είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Αλέξης Γεωργούλης σε προηγούμενες δηλώσεις του για την εν λόγω ομιλία του που έγινε viral, και στην οποία φαίνεται όσα λέει να μην βγάζουν νόημα είχε αναφέρει το θέμα της δυσλεξίας του: «Η ομιλία που έγινε viral δεν ήταν επίσημη. Αυτοσχεδίαζα εκείνη τη στιγμή και κάποιοι το συνδύασαν με τη δυσλεξία που έχω… Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι ότι το περιστατικό συνδυάστηκε με τη δυσλεξία και ήταν σαν να χλευάζει τους συγκεκριμένους ανθρώπους».

ethnos.gr