Το πρώτο μήνυμα της Δέσποινας Καμπούρη μετά την απάτη από Τούρκους εθνικιστές!

By on March 12, 2018

Όπως σας ενημερώσαμε πριν, η Δέσποινα Καμπούρη έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης. Τούρκοι εθνικιστές χάκαραν το προφίλ της στο Instagram, άλλαξα το username, έκαναν unfollow τα άτομα που ακολουθούσε η παρουσιάστρια και ανήρτησαν εικόνες για την Τουρκία.

Η παρουσιάστρια έφτιαξε ένα  νέο προφίλ θέλοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα όσα συμβαίνουν. Μέσω ενός κειμένου εξηγεί τι συνέβη και αποκαλύπτει πως έχει ήδη καταφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ελπίζοντας πως θα βρει λύσει στο εν λόγω θέμα.

Χαρακτηριστικά, έγραψε: “Εδώ και λίγες ώρες Τούρκοι εθνικιστές όπως όλα δείχνουν, έχουν χακάρει τον λογαριασμό μου στο Instagram στον οποίο δεν έχω πλέον καμία πρόσβαση. Ανεβάζουν προσβλητικό περιεχόμενο και δυστυχώς προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τους σταματήσω. Λυπάμαι για το περιεχόμενο που μπορεί να βλέπετε καθώς δεν με αντιπροσωπεύει.

Εύχομαι με τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που έχει αναλάβει την υπόθεση, αλλά και του Instagram να υπάρξει αίσιο τέλος σε αυτή την κακόγουστη φάρσα που με έχει καταρρακώσει. Σας παρακαλώ θερμά να κάνετε αναφορά σε αυτό τον λογαριασμό. Πλέον μπορείτε να με βρείτε στο καινούριο μου account @despinakampouri”.

Δείτε την ανάρτηση της: 

Σας ευχαριστώ θερμά για την κατανόηση και την υποστήριξη. #please_repost #DespinaKampouri

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri) στις

You must be logged in to post a comment Login