Το παράπονο της Ιλένια Ουίλιαμς από τον Ουγγαρέζο: «Δεν περίμενα ότι θα ανακοίνωνε τον χωρισμό μας στην τηλεόραση»

Το παράπονο της Ιλένια Ουίλιαμς από τον Ουγγαρέζο: «Δεν περίμενα ότι
θα ανακοίνωνε τον χωρισμό μας στην τηλεόραση»

Για το χωρισμό της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μίλησε για
πρώτη φορά η Ιλένια Ουίλιαμς σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

Ερωτηθείσα για τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση αυτή έκανε λόγο
για διαφορετικές επιθυμίες ενώ εξέφρασε και το παράπονό της για τη
δημοσιοποίηση του χωρισμού από τον πρώην σύντροφό της.

«Έτσι δεν έρχονται τα πράγματα στη ζωή; Ή προχωράς ή σταματάς. Μετά από πέντε χρόνια ή προχωράει κάτι ή σταματάει, αυτό είπε και ο Δημήτρης άλλωστε στον αέρα. Μετά τον χωρισμό επέλεξα τρεις μήνες να κλειστώ πολύ στον εαυτό μου. Ήθελα να είμαι λίγο πιο πίσω στο κομμάτι της δημοσιοποίησης» δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε αναφορικά με τους λόγους του χωρισμού:

«Φανταζόμασταν το μέλλον από εδώ και πέρα, διαφορετικά. Θέλαμε διαφορετικά πράγματα. Εγώ είμαι σε μια φάση που θέλω να δώσω πιο πολύ βάση στη δουλειά μου, σε αυτό το καινούριο ξεκίνημα που κάνω τώρα. Θέλω να δω και την Ιλένια, να κάνω λίγο πιο μπροστά για μένα. Ήθελα να αποσπαστεί η Ιλένια από την τηλεόραση, τη σχέση, το μπαμπά, να είναι μόνη της».

Τέλος, για την ημέρα που δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός τους, σημείωσε:

«Δεν το περίμενα ότι θα το ανακοινώσει στην τηλεόραση, για να σου είμαι απόλυτα ειλικρινής. Έγινε το πρωί, ήμουν στον δρόμο, μετά άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα. Το περίμενα ότι θα γίνει, αλλά δεν ήξερα τον τρόπο και όταν συνέβη επέλεξα να τα κλείσω όλα, να τα αφήσω λίγο στην άκρη. Δεν ήθελα να δοθεί περισσότερη έκταση».

newsbreak.gr