Βάνα Μπάρμπα: «Μου έκανε ζημιά. Είμαι 17 χρόνια μόνη»!

Βάνα Μπάρμπα: «Μου έκανε ζημιά. Είμαι 17 χρόνια μόνη»!

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε στην εκπομπή DOT και ανάμεσα σε άλλα μίλησε
πρώτη φορά για τον μόνο άντρα που αγάπησε πραγματικά στη ζωή της.

Μάλιστα, η ίδια περιέγραψε, εκτός των άλλων, στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο τη σχέση της με την κόρη της λίγο πριν ενηλικιωθεί,
ενώ θυμάται τις μεγάλες επιτυχίες της και την εμπειρία της στα Oscars.

Στην ερώτηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για το πόσους άντρες αγάπησε στην ζωή της η ηθοποιός απάντησε: «Δεν ήμουν ικανή να αγαπήσω επειδή ήμουν ανώριμη και μικρή, αλλά ερωτεύτηκα βαθιά» με την παρουσιάστρια να επιμένει πως δεν γίνεται να μην αγάπησε έστω έναν και την ηθοποιό να απαντάει πως «αγάπησα έναν επειδή μου έφυγε και δεν μπόρεσα να τον απομυθοποιήσω ποτέ γιατί ήταν και πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος όμως. Ήμουν και τυχερή».

Στη συνέχεια τόνισε πως «αυτός όμως μου έκανε και κακό γιατί έχασα έναν άνθρωπο τόσο ιδιαίτερο που πάντα τον σύγκρινα και έμεινα μόνη. Στην ουσία έμεινα μόνη από αυτόν τον άνθρωπο γιατί ποιον να βάλω δίπλα του; Αφού τα είχα όλα… Ψυχή, χρήμα, συμπεριφορά, ομορφιά, χαμόγελο!

Οπότε μετά δεν μπορούσα να βρω κάποιον άλλο. Είχα μέτρο σύγκρισης γι’ αυτόν τον έναν που λες! Κατάλαβες; Μου έκανε και ζημιά». Τέλος, η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε πως «είμαι 17 χρόνια μόνη. Δεν ξανά ερωτεύτηκα κανέναν. Νομίζω πως τώρα θα μπει ένας έρωτας στη ζωή μου».

govastileto.gr