«Μα τι άντρας! Αυτό το βλέμμα του μου κλέβει την καρδιά», λέει δημοσιογράφος για τον Γιάννη Βαρουφάκη

By on February 7, 2015

Δεν ξέρουμε αν θα καταφέρει να γοητεύσει τους Ευρωπαίους πολιτικούς με τους οποίους βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ημέρες όμως ο γυναικείος πληθυσμός είναι σίγουρα με το… μέρος του.

Ούτε ο Σάκης Ρουβάς στα 20 χρόνια καριέρας του δεν κατάφερε να κάνει όλη την υφήλιο να μιλάει για εκείνον και το έκανε κυριολεκτικά εν μία νυκτί ο Γιάννης Βαρουφάκης.

Και φυσικά δεν μιλάμε για την πολιτικοοικονομική στάση που κρατάει και δέχεται κριτική από τον παγκόσμιο Τύπο για τα όσα υποστηρίζει αλλά αναφερόμαστε στα πιπεράτα σχόλια που δέχεται από τον γυναικείο πληθυσμό.

antras

Ναι! Οι γυναίκες φαίνεται πως «τρελάθηκαν» με τον υπ. Οικονομικών και το twitter έχει πάρει κυριολεκτικά «φωτιά» από τα tweets.

Μόλις χθες άλλη μία εκδήλωση θαυμασμού είδε το φως της δημοσιότητας αφού ο Γιάννης Βαρουφάκης έκλεψε την καρδιά ισπανίδας δημοσιογράφου.

Η  Patricia J. Garcinuño ανάρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter στην οποία απεικονίζεται ο υπουργός Οικονομικών μέσα σε μία καρδούλα.

«Μα τι άντρας! Αυτό το βλέμμα του μου κλέβει την καρδιά», σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *