Μαρία Μπακοδήμου: «Κρίση ηλικίας πέρασα και περνάω. Κυρίως τώρα»

By on January 8, 2015

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας.

Η Μαρία Μπακοδήμου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «HELLO!» και, μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε αν έχει περάσει κρίση ηλικίας στα 35 της.

«Το πέρασα και το περνάω. Κυρίως τώρα, όχι στα 35. Είναι πολλά που έχουν να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες από μια ηλικία και μετά. Πέρα από την προσωπική ματαιοδοξία και τη γυναικεία φιλαρέσκεια, όπου αισθάνεσαι ότι μεγαλώνεις και αλλάζεις εξωτερικά, είναι και ότι ο χρόνος έχει ένα deadline και όταν είσαι άνθρωπος δημιουτγικός κι έχεις πολλά σχέδια στο μυαλό σου, όπως εγώ, δεν σου αρέσει να σε περιορίζουν και να σου βάζουν όρια. Θέλεις να έχεις περισσότερο χρόνο», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το αν νιώθει πιο ώριμη σήμερα στις σχέσεις της απ’ ό,τι παλαιότερα, η ίδια δήλωσε «Φυσικά. Θυμάμαι τον εαυτό μου να συμπεριφέρεται στις προσωπικές μου σχέσεις ανώριμα μέχρι και πριν από δέκα χρόνια, μη σου πω και πριν από πέντε ή πριν από τρία. (Γέλια) Είχα άλλη στάση και εντελώς διαφορετικά ζητούμενα. Τώρα είμαι πολύ καλά. Η ζωή μας αλλάζει και μας μαθαίνει πράγματα, και θα ήταν άσχημο να μη χρησιμοποιούμε τη σοφία μας για να εξελισσόμαστε».

Όσο για το τι ήταν αυτό που την τράβηξε στον σύντροφό της, αποκάλυψε «Ένιωσα οικεία μαζί του από την αρχή. Υπήρχε έντονη έλξη ανάμεσά μας και είδα ότι αυτό που νιώθουμε μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *