Μαρία Μπεκατώρου: «Ό,τι είχα να δώσω στα Καρντάσιανς το έχω δώσει!»

By on April 5, 2015

Μαρία Μπεκατώρου: «Ό,τι είχα να δώσω στα Καρντάσιανς το έχω δώσει!»
Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για τη νέα πρόταση να αναλάβει το πρωινό πρόγραμμα του σαββατοκύριακου στον ANT1, για τα Καρντάσιαν και το «Your Face Sounds Familiar»

Για ήταν η αντίδρασή της, όταν της ανακοίνωσε το πρωινό πρόγραμμα ο Γιάννης Λάτσιος: «Μένω με το στόμα ανοιχτό, γουρλώνω τα μάτια και καταφέρνω να ψελλίσω “ναι” ύστερα από τρία λεπτά απόλυτης σιωπής. Εννοείται πως αρχικά πίστευα ότι μιλούσαμε για του χρόνου. Όταν στην πορεία κατάλαβα πως μιλούσαμε για μια εκπομπή που θα έβγαινε στον αέρα τριάντα μέρες αργότερα έμεινα παγωτό. Βλέπεις, αλλιώς τα είχα στο μυαλό μου. Θεωρούσα πως μέχρι το τέλος της σεζόν θα πηγαίναμε με τα Καρντάσιανς και πως του χρόνου τον Οκτώβρη θα ερχόταν το Familiar και όλα καλά και τακτοποιημένα. Όμως υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο», δήλωσε στο Tv Έθνος. Και πρόσθεσε: «Όλοι μας αυτό έχουμε πει, να κάνουμε ένα πρωινό στο οποίο να είμαι ο εαυτός μου, να είμαι εγώ, που να μου ταιριάζει και να μου δώσει έτσι την ευκαιρία να μοιραστώ πολλά με τον κόσμο».

Για το μέλλον της εκπομπής που παρουσιάζει μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα: «Δεν ξέρω αν έχουν κάνει τον κύκλο τους. Θαρρώ πως και του χρόνου θα μπορούσαν να συνεχίσουν, απλά δεν γνωρίζω αν υπάρχουν πια τόσοι καλεσμένοι που να έχουν καιρό να μιλήσουν και που δεν δίνουν συχνά συνεντεύξεις για να έρθουν στην εκπομπή, μια και αυτό είναι ένα βασικό της κομμάτι. Όπως και να ‘χει, όμως, ο Γρηγόρης είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο στην εκπομπή, πρόκειται για μια δική του ιδέα, οπότε κι εκείνος θα πρέπει να συζητήσει με το κανάλι», απάντησε και εξομολογήθηκε αν έχει κάνει η ίδια τον κύκλο της: «Δεν ξέρω αν έχω κάνει ή όχι τον κύκλο μου, αυτό που ξέρω είναι ότι κάθε βράδυ που βρίσκομαι στην εκπομπή περνάω καλά και πως ότι είχα να δώσω τηλεοπτικά σε αυτή την προσπάθεια το έχω δώσει και δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Αλήθεια, αν η πρωινή εκπομπή που αναλαμβάνει συνεχιστεί και του χρόνου, θα παρουσιάσει και το Your Face Sounds Familiar; «Έτσι έχουμε πει. Το ένα με το άλλο δεν έχει καμία σχέση. Θα έχουν παράλληλη, ταυτόχρονη πορεία», αποκάλυψε η Μαρία Μπεκατώρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *