Μαρία Ηλιάκη: “Η Κατερίνα είναι από τους ανθρώπους που αγαπώ”

By on September 23, 2014

Μαρία Ηλιάκη: “Η Κατερίνα είναι από τους ανθρώπους που αγαπώ”
Η παρουσιάστρια απαντά κι εκείνη με τη σειρά της στη φημολογούμενη κόντρα της με την Καινούργιου

Σε μία ατέρμονη ανταλλαγή εγκωμιαστικών σχολίων έχει μετατραπεί η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τη Μαρία Ηλιάκη, καθώς και η τελευταία δήλωσε πως αγαπά την πρώην συνεργάτη της. Με τις φήμες περί κόντρας ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες να “φουντώνουν” οι δυο τους δηλώνουν το αντίθετο.

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε πρόσφατα για τη σχέση αυτή, στο Πρώτο Θέμα και όταν ρωτήθηκε εάν είχε ποτέ έρθει σε ρήξη με την Καινούργιου ή αν είναι όλα μία παρεξήγηση, απάντησε: “Όταν έναν άνθρωπο τον αγαπήσω και τον βάλω στη ζωή μου, το κάνω για πάντα! Δεν είμαι εύκολη στο να εμπιστεύομαι ανθρώπους, γι’ αυτό και είμαι πολύ επιλεκτική σε όσους έχω δίπλα μου. Η Κατερίνα κατάφερε να με κερδίσει και συγκαταλέγεται στους ανθρώπους που αγαπώ. Και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ! Απλώς οι προσωπικές σχέσεις κάνουν κύκλους”.

Όσο για το συμβάν του περασμένου Ιουνίου, κατά το οποίο η Ηλιάκη δεν προσκάλεσε την Καινούργιου στο πάρτι γενεθλίων της, ενώ βρισκόταν εκεί η υπόλοιπη ομάδα του “Δέστε τους”, η παρουσιάστρια απαντά: “Θεωρώ ότι όλο αυτό το πράγμα μεγαλοποιήθηκε χωρίς λόγο. Θα ήταν πολύ κουτό από μέρους μου να αρχίσω να σου λέω τι συνέβη εκείνη τη μέρα, πώς κανονίστηκε, αν ήταν ένα πάρτι-έκπληξη και πώς φτάσαμε να είμαστε κάποιοι συγκεκριμένοι και πολύ λίγοι άνθρωποι σε ένα μαγαζί. Ποιος ο λόγος να ανεβάσω στο Instagram φωτογραφία από τα γενέθλιά μου χωρίς την παρουσία της Κατερίνας; Απλά και μόνο για να δημιουργήσω ίντριγκα και εντυπώσεις; Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πολύ καλά τι άνθρωπος είμαι και ποιος είναι ο χαρακτήρας μου”.

Πηγή: news.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *