“Η Μελέτη είναι άρρωστη, δυστυχισμένη, για δέσιμο” Ποιοι έριξαν τα βέλη τους στην παρουσιάστρια;

By on January 6, 2015

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και το δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που την ήθελαν «άρρωστη, δυστυχισμένη, για δέσιμο» όπως αναφέρει η ίδια χαρακτηριστικά…
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της ύπνωσης και του υπνωτισμού;
«Η ύπνωση είναι μορφή ψυχοθεραπείας, όπου κάνεις αναπρογραμματισμό στο υποσυνείδητο. Ακούω πολλούς επώνυμους να λένε ότι έχουν κάνει ψυχανάλυση, χωρίς καν να ξέρουν τι είναι.

Για να πεις ότι κάνεις ψυχανάλυση, πρέπει να επισκέπτεσαι έναν ειδικό τουλάχιστον τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα και είναι μία εξαιρετικά επώδυνη διαδικασία που δεν την αντέχουν πολλοί. Εγώ το έκανα στα 24 μου για έξι μήνες.

Γιατί λες ότι είναι επώδυνη διαδικασία;
Είναι πολύ επώδυνο να ανακαλύπτεις ότι δεν ζεις τη ζωή που θέλεις και ότι ορισμένες επιθυμίες σου είναι ουσιαστικά «φορεμένες» από την κοινωνία ή από το περιβάλλον μέσα στο οποίο έχεις μεγαλώσει.

Μέσα από την ψυχανάλυση έψαξα, για παράδειγμα, να βρω γιατί δεν με νοιάζει να γίνω μητέρα ή γιατί δεν με απασχολεί να παντρευτώ. Και είναι μία διαδικασία που με μαθαίνει πράγματα για τον εαυτό μου κάθε μέρα.

Έχω διαβάσει να γράφουν για μένα ότι είμαι άρρωστη, δυστυχισμένη, για δέσιμο και πραγματικά στενοχωριέμαι γιατί υπάρχουν άνθρωποι που είναι χωμένοι στην άγνοια και δεν έχουν συναίσθηση τι γίνεται μέσα τους και γύρω τους».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *