Μελίνα Ασλανίδου: Ποιος είναι ο γοητευτικός Κρητικός σύντροφός της

By on February 16, 2017
aslanidou

Μελίνα Ασλανίδου: Ποιος είναι ο γοητευτικός Κρητικός σύντροφός της

O έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, που λέει και ο λαός. Και όπως όλα δείχνουν, η Μελίνα Ασλανίδου φαίνεται πως έχει βρει στο πρόσωπο του Βασίλη Μουντάκη όχι μόνο τον προσωπικό της κομμωτή αλλά και το νέο της έρωτα.

Τον τελευταίο καιρό, ταξιδεύει αρκετά συχνά στα Χανιά της Κρήτης και μάλιστα έχει κάνει μερικές δημόσιες εμφανίσεις όπου μεταξύ άλλων στην παρέα βρίσκεται και ο γνωστός κομμωτής.
Ο Βασίλης είχε ακολουθήσει τη Μελίνα στη μεγάλη συναυλία στο Κρεμλίνο με τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Κρεμλίνο για να επιμεληθεί προσωπικά το χτένισμά της.

Αν και οι δυο τους είναι εδώ και λίγο καιρό μαζί, απέφευγαν τις δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο, τις περασμένες ημέρες έκαναν μια εμφάνιση όπου οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Ιερά Οδό και απόλαυσε από τα πρώτα τραπέζια την Ελένη Βιτάλη, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Φιλιά, αγκαλιές, πειράγματα και selfies έκαναν πολλούς να μιλούν για τον νέο μεγάλο έρωτα στην πόλη, ενώ η Μελίνα κατά τη διάρκεια της βραδιάς πήρε και το μικρόφωνο για να τραγουδήσει κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του συντρόφου της.

 

thetoc.gr

<

You must be logged in to post a comment Login