Μέμος Μπεγνής: «Έχασα πάνω από 20 χιλιάδες ευρώ!»

By on April 28, 2015

Μέμος Μπεγνής: «Έχασα πάνω από 20 χιλιάδες ευρώ!» 
Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Mega Με Μια και εκεί είπε:«Πρέπει να είσαι από πάνω. Έκανα ταχυφαγείο στην Σαλαμίνα. Πρέπει να είσαι εκεί για να βγάλεις λεφτά. Εγώ νόμιζα ότι δίνεις κάποια χρήματα κάνεις επιχείρηση, το τρέχει άλλος και σου έρχονται τα λεφτάκια στην τσέπη

Δεν είναι έτσι. Δεν έχω πάρει λεφτά καθόλου από εκεί και θέλω και να αποχωρήσω. Δεν το έχω το επιχειρείν, οπότε δεν έχω διαχειριστεί σωστά τα χρήματα μου.

Κάποιες φορές θα μπορούσε κανείς να πει ότι τα χαλάω σωστά γιατί τα ταξίδια είναι
επένδυση. Εγώ εκεί τα χαλάω τα λεφτά μου. Με την κρίση στριμώχτηκα πολύ άσχημα. Είμαι μια χαρά τώρα και δε θα ήθελα να το ξαναβιώσω αυτό. Οπότε τώρα προσέχω καλύτερα»
Όσο για την απάτη που του έστησε συνάδελφος του, είπε: «Έχω δανείσει πάρα πολλά χρήματα και δε τα έχω πάρει πίσω. Κάποια στιγμή έλειψα πήρε αυτός προφανώς την πιστωτική… Δεν ήταν κλεπτομανία, ήταν απάτη κανονική.

Έχασα πάνω από 20 χιλιάδες ευρώ μέσω αυτού. Λίγο παραπάνω από τα μισά μου τα έδωσε πίσω η τράπεζα γιατί αποδείχτηκε ότι δεν τις είχα κάνει εγώ αυτές τις αγορές. Ήμουν και βλάκας γιατί στους λογαριασμούς τους αναλυτικούς έβλεπα εγώ το ποσό και πλήρωνα την κάρτα μου χωρίς να βλέπω τι έχει ξοδευτεί. Κι αυτό πάνω από 7 – 8 μήνες.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *