Μέμος Μπεγνής: Περνάω μεγάλο λούκι – Έπιασα πάτο

By on October 12, 2014

Μέμος Μπεγνής: Περνάω μεγάλο λούκι – Έπιασα πάτο

Ο Μέμος Μπεγνής είναι γνωστός για την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό του. Ο δημοφιλής ηθοποιός που φέτος δραστηριοποιείται στην Κύπρο, δε διστάζει να γίνει καυστικός στις δηλώσεις του, πρόσφατα λοιπόν, έδωσε μία ακόμη αποκαλυπτική συνέντευξη.

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ηθοποιούς, εκείνος παραδέχεται ότι έχει βγάλει πολλά λεφτά από την καριέρα του στην υποκριτική, τα έχει χάσει όμως, όλα.

“Έχω βγάλει πάρα πολλά χρήματα και τα έχω χάσει όλα! Έχω καταστραφεί κι έχω πιάσει πάτο οικονομικά. Έκανα επενδύσεις, πήρα σπίτι και αυτοκίνητο στη μητέρα μου, άνοιξα ένα μαγαζί εστίασης στη Σαλαμίνα, για να έχω κάποια έσοδα και να εργαστεί η μητέρα μου, η οποία είχε έναν πολύ δύσκολο χωρισμό, όπου δεν είχε χρήματα κι έπρεπε να δουλέψει. Πρόσφερα περισσότερα στην οικογένειά μου, παρά σε μένα.

Η μόνη μου σπατάλη, αν θες, ήταν τα ταξίδια. Πήγα σχεδόν παντού. Πήγα Αμερική, ταξίδεψα σε όλη την Ευρώπη, στην Καραϊβική, στο Ορλάντο, όπου θες. Έβγαλα πάρα πολλά λεφτά, λοιπόν, τα οποία ξοδεύτηκαν, αλλά ζούσα πολύ καλά πριν την κρίση. Όταν ήρθε η κρίση όμως, ενώ είχα ήδη έναν τρόπο ζωής και δεν έβγαζα τα χρήματα που έβγαζα κάποτε -ελαχιστοποιήθηκαν στο ένα εικοστό- βρέθηκα να χρωστάω σε τράπεζες, να έχω χρέη, τα οποία πληρώνω και σήμερα. Τα τελευταία τρία χρόνια περνάω μεγάλο λούκι στα οικονομικά μου. Αλλά δεν με πήρε από κάτω, δεν έπαθα κατάθλιψη, ίσα-ίσα που έμαθα πια να είμαι αρκετά φειδωλός με τα χρήματα” παραδέχεται ο γνωστός ηθοποιός στο Down Town Κύπρου.

Πηγή: news.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *