«Μέσα στους ανθρώπους που λυπάμαι είναι και ο Κωστόπουλος»

By on April 17, 2015

«Μέσα στους ανθρώπους που λυπάμαι είναι και ο Κωστόπουλος»
Σε όλα απάντησε ο Μάρκος Σεφερλής σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική φάρσα που είχε κάνει και δέχθηκε αρνητική κριτική, στις συζητήσεις που κάνει με το Mega και στον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Μέσα στους ανθρώπους που λυπάμαι είναι και ο Πέτρος Κωστόπουλος. Άνθρωποι που τους θεωρούσα έξυπνους και ευφυείς, αποδείχτηκε τελικά ότι δεν είναι τόσο όσο θα ήθελαν να δείχνουν…
Το ότι κάνω δυο εκπομπές, η μία στην πρωινή ζώνη του Mega που προφανώς θα ήθελε να είναι γιατί μόνο έτσι εξηγείται όλο αυτό το μένος εναντίον μου και ένα βραδινό show που από ότι ξέρω θα ήθελε να κάνει αλλά δεν ευδοκίμησε η πρότασή του στο Mega λογικό είναι να θυμώνει, να τον στεναχωρεί αυτό και να τον πληγώνει και να φέρεται έτσι εναντίον μου.

Πραγματικά πια, δεν στεναχωριέμαι για όλους αυτούς τους ανθρώπους που σχολιάζουν τη δουλειά μου» είπε ο κωμικός στην κάμερα της εκπομπής «Με το καλημέρα».

Όσο για το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν είπε: «Μια πρώτη πρόταση έγινε από το Mega για να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί. Από εκεί και πέρα θα γίνουν και άλλες συζητήσεις μέχρι να φτάσουμε στην τελική μορφή της εκπομπής που θα γίνει του χρόνου».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *