Το μήνυμα της Νέγκα μετά τη μήνυση στο Λιάγκα και η απάντηση της Σάννυ Μπαλτζή

By on February 15, 2017
νεγκα αθηναις

Το μήνυμα της Νέγκα μετά τη μήνυση στο Λιάγκα και η απάντηση της Σάννυ Μπαλτζή

Η «μάχη» ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχει σταματήσει και η Αθηναΐς Νέγκα με το Γιώργο Λιάγκα, αναμένεται να συνεχιστεί στα δικαστήρια. Η γνωστή δημοσιογράφος κατέθεσε χθες μήνυση εναντίον του παρουσιαστή με την κατηγορία για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σήμερα πολλές πλευρές έχουν τοποθετηθεί σχετικά με το συμβάν, άλλοι παίρνοντας θέση υπέρ της Αθηναΐδος και άλλοι λέγοντας ότι θα έπρεπε να λύσει τα πράγματα προσωπικά πριν κινηθεί νομικά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον βέβαια παρουσιάζουν και οι αναρτήσεις της μέσω Twitter μετά από πολλά σχόλια που έλαβε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσα σε άλλα έγραψε: «Ειπώθηκε κάτι πρωτοφανώς ανατριχιαστικό. Όλοι έχουμε οικογένεια. Είναι δυνατόν να ξεστομίζονται τέτοια πράγματα στον αέρα κ να μένουν; Ποτέ δεν έχω διανοηθεί στην καριέρα μου να αποκαλέσω κάποιον βαρύτατα ανώμαλο -υπάρχουν όρια. Τι τον έπιασε;».

Στις παραπάνω αναρτήσεις της βέβαια, τοποθετήθηκε και η Σάννυ Μπαλτζή, η οποία σχολίασε χαρακτηριστικά απαντώντας της: «”Τι τον έπιασε;”Η αμετροέπεια δεν είναι κάτι που ξυπνάς ένα πρωί και το παθαίνεις. Αυτό».

Δείτε τα μηνύματά τους.

peoplegreece.com

<

You must be logged in to post a comment Login