Connect with us

ΓΕΥΣΕΙΣ-ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μπακαλιάρος σκορδαλιά με τραγανό κουρκούτι από την Αργυρώ

Μπακαλιάρος σκορδαλιά με τραγανό κουρκούτι από την Αργυρώ

Ο δημοφιλής μπακαλιάρος σκορδαλιά με την τέλεια συνταγή για τραγανό κουρκούτι από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Έφτασε η 25η Μαρτίου, μια σημαδιακή ημερομηνία αφού φέτος γιορτάζουμε
και τα 200 χρόνια της Ελληνικής επανάστασης του 1821. Από τότε μέχρι και σήμερα, ο τηγανητός μπακαλιάρος με
κουρκούτι και η παραδοσιακή σκορδαλιά με ψωμί ή με πατάτα, είναι παραδοσιακά το εθιμοτυπικό φαγητό της 25ης Μαρτίου.

Ο μπακαλιάρος σκορδαλιά δεν λείπει από κανένα τραπέζι στην Ελλάδα αλλά και όπου
υπάρχουν Έλληνες σε όλο τον κόσμο.Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μοιράζεται
μαζί μας την τέλεια συνταγή και όλα τα μυστικά για να δημιουργήσουμε το τέλειο πιάτο!

Για να έχουμε μπακαλιάρο τηγανητό στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου, πρέπει να κάνουμε μια
προετοιμασία για το ξαρμύρισμα του μπακαλιάρου. Δείτε ΕΔΩ πως ξαρμυρίζει η
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τον μπακαλιάρο και πώς τον προετοιμάζει για να μαγειρευτεί.

Μπακαλιάρος σκορδαλιά με το πιο τραγανό κουρκούτι
Ο τηγανητός μπακαλιάρος γίνεται με κουρκούτι. ΕΔΩ θα βρείτε το πιο τραγανό κουρκούτι για
τηγανητό μπακαλιάρο και όλα τα μυστικά για σωστό τηγάνισμα, για να ροδίσει ο μπακαλιάρος και να μείνει τραγανό το κουρκούτι του.