Connect with us

ΥΓΕΙΑ

Νέα Μέθοδος Αντιμετώπισης της Τριχόπτωσης και Αλωπεκίας με την μέθοδο Hair Tattoo Micro pigmentation by Prive Tattoo

Prive_Tatoo_120

O Κώστας Πλιάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και είναι απο τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες Τattoo & Dotism στην Ελλάδα και οχι μονο.(www.privetattoo.gr)

Kάνοντας ένα βήμα πάντα μπροστά Ο Κώστας ασχολήθηκε και με την τεχνικη του micropigmentation.
Ο Κώστας είναι εξειδικευμένος καλλιτέχνης πάνω στο αντικέιμενο, και στόχος του είναι να βοηθήσει ανθρώπους να αποκτήσουν πάλι την αυτοπεποίηθηση τους.

Showbiz.gr: Κώστα μιλησες μας λιγο για σένα και πως ξεκινησες να φέρεις την ιδέα του Hair Tattoo Micropigmentation στην Ελλαδα?

Πρόκειται για μια καινοτόμο τεχνική η οποία προσθέτει ένα σημαντικό ποσοστό πυκνότητας στο τριχωτό της κεφαλής σε όποιο στάδιο πυκνότητας και αν αυτό βρίσκεται. Επί της ουσίας μιμούμαστε την ρίζα της τρίχας “προσθέτοντας” δίπλα στην ήδη υπάρχουσα άλλη μια, δυο, τρείς… έως χιλιάδες.

Βέβαια για αυτό το αποτέλεσμα θα χρειαστούν πιο πολλές συνεδρίες.

Μην ξεχνάμε ότι κάνουμε κάτι στο κεφάλι ενός ανθρώπου το οποίο είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή και πρέπει κάποιος να γνωρίζει την τεχνική για να την κάνει σωστά.

Showbiz.gr: Κώστα Μιλησε μας για την τεχνικη Hair Tattoo Micropigmentation?

Η τεχνική αυτή είναι κάτι πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Είναι ίσως μια διαφορετική προσέγγιση στον  όρο μαλλί η τριχωτό. Όταν βλέπεις κάποιον στο δρόμο κοντοκουρεμένο (γουλί) δε βλέπεις κάτι άσχημο. Το αντίθετο ίσως, μια άποψη , ένα στυλ, ένα τρόπο ζωής, αν θες. Αυτή η τάση –που έγινε τάση από κάτι που παλιά θεωρούσαν taboo σε πολλές κοινωνίες- είναι το έναυσμα αυτής της πρωτοποριακής για τα ελληνικά δεδομένα τεχνικής.

Showbiz.gr: Τι αποτελέσματα μπορεί να έχει η τεχνικη Micropigmentation και σε ποιο κοινο απευθυνεται?

Τα αποτελέσματα είναι αισθητά από την πρώτη κιόλας συνεδρία η οποία γίνεται συνήθως για να καλύψουμε τυχόν μετατραυματικές ουλές που έχουν γίνει από κάποια επέμβαση του παρελθόντος χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικός όρος για κάποιον που θέλει να εφαρμόσει την τεχνική. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι απευθύνεται σε ευρύ κοινό που αντιμετωπίζει προβλήματα τριχόπτωσης και θέλει να προλάβει το αισθητικό κομμάτι του προβλήματος χωρίς κλινικές , χωρίς ουλές, χωρίς υποκατάστατα τρίχας, σχετικά οικονομικά και πάντα με στυλ.

Showbiz.gr: Ειναι επίπονη & Χρονοβόρα η διαδικάσια? Ποσο καιρο η συνεδρίες χρειάζονται

Η διαδικασία δεν θα έλεγα ότι είναι επίπονη , όχι όμως και εντελώς ανώδυνη, τίποτα πάντως που να κάνει κάποιον πελάτη μέχρι τώρα να παραπονεθεί. Τώρα για το χρονοβόρα είναι σχετικό. Σε μια συνεδρία καλύπτουμε μια ουλή, από εκεί και πέρα έχει να κάνει με το σύνολο των τριχών που υπάρχουν στο κεφάλι. Εγώ πάντως επιδιώκω το πιο φυσικό αποτέλεσμα. Όμως το καλό είναι ότι μπορείς να προσθέσεις όσο χάνεις και αυτό έχει σαφώς περισσότερο ενδιαφέρον.

Showbiz.gr: Τα αποτελέσματα ειναι μονιμα? Κάνει για ολους τους τύπους δέρματος?

Τα αποτέλεσμα είναι μόνιμο και φυσικά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην είναι. Όταν μπαίνεις σε μια τέτοια διαδικασία ψάχνεις την μονιμότητα αυτού που έχασες. Ως επί το πλείστον δεν πειραματίζομαι με επιχειρήματα του στυλ “ κι αν δεν μου αρέσει? ” Καταλαβαίνω πλήρως την αγωνία κάποιου για ένα τέτοιο αποτέλεσμα γι αυτό και αποφασίσαμε να χρησιμοποιούμε ένα ουδέτερο τόνο του γκρι ο οποίος είναι ότι πιο κοντά στον φυσικό τόνο της ρίζας. ‘Οταν ξυρίζεις το τριχωτό της κεφαλής, ακόμα και σε έναν άνθρωπο μεγάλης ηλικίας, θα παρατηρήσουμε ότι δεν είναι μαύρο , ούτε καστανό , είναι ένας τόνος του γκρι σχεδόν ανεξάρτητος από τον τόνο των μαλλιών και αυτόν τον τόνο μιμούμαστε. Τώρα σε πολύ ανοιχτόχρωμους τόνους μαλλιών ίσως είναι καλύτερα να αποφεύγουν την τεχνική γιατί ο τόνος του ξανθού είναι δύσκολος στην αποτύπωση και το τελικό αποτέλεσμα θα φαίνεται αφύσικο.

Showbiz.gr: Ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος θα απαλλαγεί οριστικά από πρόσθετα όπως περούκες?

Σίγουρα είναι μια πολύ καλή μέθοδος για να απαλλαγείς από πρόσθετα και λοιπά υποκατάστατα όμως θα πρέπει ειδικά αυτή η κατηγορία των ανθρώπων μετά από αυτή την κίνηση να αλλάξει look. Στο ξυρισμένο κεφάλι είναι αυτό που πετυχαίνουμε την μεγαλύτερη πυκνότητα και το πιο φυσικό αποτέλεσμα. Πάντως με τα δεδομένα της εποχής θα έλεγα ότι κερδίζεις (χαρίζεις) χρόνια στον εαυτό σου με ένα πιο μοντέρνο look.

Showbiz.gr: Σε ποιές περιπτώσεις το προτείνεις?

Θα το πρότεινα σε όποιον θέλει να αλλάξει τον εαυτό του και την αυτοπεποίθηση του και δεν θέλει να ξοδέψει ένα σωρό λεφτά. Δεν ξεχνώ ότι όλο αυτό ξεκίνησε γιατί θέλω να βοηθήσω τον συνάνθρωπο μου αν μη τι άλλο στη βελτίωση της ψυχολογίας του.

Showbiz.gr: Που μπορούμε να σε βρούμε?

Στο γνωστό εδραιωμένο χώρο μου στην Καισαριανή που για τέτοιου είδους prive συνεδρίες λειτουργεί και ο δεύτερος χώρος μας στον πρώτο όροφο του κτιρίου

Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 98 ,
Καισιαριανή, Αττική.
+30 6932 722 352

Social Media
Follow us and Like us
—————————————-­—————————————-­—
Website: https://www.hair-tattoo.gr/
Instagram: https://instagram.com/hairtattoompg
Twitter: https://twitter.com/hairtattoogr
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Hair-Tattoo-Micropigmentation-MPG-by-Prive-Tattoo/330029067192155
Google Plus:
https://plus.google.com/u/0/b/112933453440296091375/+HairtattooGrmicropigmentation
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/hair-tattoo-micropigmentation-by-prive-tattoo

Advertisement