Νέος δίσκος από τον Δήμο Αναστασιάδη

By on September 28, 2014
dimos-anastasiadis

Νέος δίσκος από τον Δήμο Αναστασιάδη
Κυκλοφορεί με τίτλο “Ίδια μάτια”

Ο αγαπημένος νεαρός τραγουδιστής και συνθέτης Δήμος Αναστασιάδης, που έχει ήδη προλάβει να διανύσει μεγάλη απόσταση στην ελληνική δισκογραφία με άλμπουμ όπως το «Αντίθετη Τροχιά» και το «Άλλος Εγώ» (φορτωμένα με επιτυχίες που τραγουδιούνται δυνατά από χιλιάδες κόσμο στα live του σε όλη την Ελλάδα) κυκλοφορεί σήμερα το νέο του άλμπουμ «Ίδια Μάτια», που θα είναι σίγουρα ο δίσκος της χρονιάς!

Ήδη τους προηγούμενους μήνες έχει αναγνωριστεί και αγαπηθεί από όλη την Ελλάδα το πρώτο single «Μείνε Δίπλα Μου», ενώ το άλμπουμ που κυκλοφορεί τώρα περιέχει άλλα δέκα εκλεκτά κομμάτια, όλα -εκτός από δύο- σε μουσική του ίδιου του Δήμου Αναστασιάδη, ο οποίος έχει ξεχωρίσει ως ένας από τους πιο ταλαντούχους συνθέτες της νέας γενιάς κι αυτή τη φορά μας εκπλήσσει με μουσικές συνθέσεις που κανείς δεν θα περίμενε από εκείνον!

Τους στίχους των 11 συνολικά τραγουδιών υπογράφουν εκλεκτοί δημιουργοί: Νίκος Μωραΐτης, Βίκυ Γεροθόδωρου, Γιώργος Λεμπέσης, αλλά κι ο σπουδαίος Χρόνης Αηδονίδης στο παραδοσιακό «Αχ Ελένη». Για πρώτη φορά επίσης έχει γράψει στίχους και ο ίδιος ο Δήμος Αναστασιάδης στα τραγούδια «Ίδια Μάτια» και «Έλληνας».

Το δεύτερο single από το άλμπουμ είναι το ομότιτλο «Ίδια Μάτια», γραμμένο εξολοκλήρου από τον Δήμο Αναστασιάδη, ενώ έχει ξεχωρίσει και το «Αχ Ελένη», ένα τραγούδι σε παραδοσιακό ρυθμό και στίχους του Χρόνη Αηδονίδη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *